ته چین؛

راهنمای آسیاب کردن دانه‌های قهوه

کد خبر: ۹۱۵۷۰۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 15 August 2019
تعداد بازدید : 16420
کد خبر: ۹۱۵۷۰۳
|
۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 15 August 2019
|
27013 بازدید
بازدید 27013
برای درست کردن یک فنجان قهوه عالی نکات ریز و درشت بسیاری وجود دارد از دمای آب تا نوع آن و انواع روش‌های دم کردن آن. اما همه این‌ها با تهیه کردن دانه‌های قهوه با کیفیت شروع می‌شود. دانه‌های قهوه کمی پس از آسیاب شدن طعم و رایحه خود را تا حد بسیاری از دست می‌دهند به همین دلیل بهتر است قهوه به شکل دانه‌های کامل نگهداری شود و هنگام نیاز آسیاب شود. نکته مهم دیگر درجه آسیاب دانه‌های قهوه است. هر روش دم کردنی به درجه آسیاب مخصوص خود نیاز دارد، روش‌هایی مثل قهوه ترک و اسپرسو به دانه‌های ریز نیاز دارند و دم کردن قهوه سرد یا فرنچ پرس به دانه‌های درشت. در این ویدیو روش درست آسیاب کردن قهوه و درجه مناسب آسیاب برای روش‌های مختلف آموزش داده شده است.
اشتراک گذاری