ته چین؛

تکنیک برش استیک برای سرو

کد خبر: ۹۱۷۹۸۰
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۲ 17 August 2019
تعداد بازدید : 1339
کد خبر: ۹۱۷۹۸۰
|
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۲ 17 August 2019
|
7299 بازدید
بازدید 7299
بریدن استیک می‌تواند تاثیر زیادی روی کیفیت نهایی استیک داشته باشد. وقتی رگه‌های گوشت برش می‌خورند و کوتاه‌تر می‌شوند جویدن آن‌ها راحت‌تر است. این باعث می‌شود گوشت نرم‌تر شده و لذت خوردن استیک بیشتر شود. در این ویدیو با روش درست بریدن استیک آشنا شوید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟