ته چین؛

روش پخت بره کامل در طبیعت

کد خبر: ۹۱۸۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱ 18 August 2019
تعداد بازدید : 25881
کد خبر: ۹۱۸۴۹۹
|
۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱ 18 August 2019
|
54984 بازدید
|
۲
بازدید 54984
۲
بره معمولاً به صورت شکم‌پر و برای ارائه در مراسم‌های خاص تهیه می‌شود اما شیوه قدیمی‌تر و سالم‌تر، پخت بدون پر کردن شکم بر روی آتش است. اکنون راهنمای پخت بره بر روی هیزم به شکل طبیعی و بدون شکم پر کردن و همچنین دورچین خوش طعم آن را در تابناک می‌بینید و فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
عالیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
کسی را اصفهان میشناسید بتونه واسه مراسم آماده کنه؟