ته چین؛

تکنیک سرخ کردن بال مرغ یخ زده

کد خبر: ۹۱۸۶۸۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 20 August 2019
تعداد بازدید : 2211
کد خبر: ۹۱۸۶۸۶
|
۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 20 August 2019
|
10806 بازدید
بازدید 10806
بال مرغ می‌تواند گزینه خوبی برای رنگین کردن سفره شما در مهمانی‌ها باشد اما زمان‌بر بودن و زحمت درست کردن آن‌ها باعث می‌شود افراد بسیاری از آن اجتناب کنند. در این ویدیو روش سرخ کردن بال مرغ یخ‌زده آموزش داده می‌شود با این روش می‌توانید بال‌ها را از قبل آماده کرده و در فریزر قرار دهید و سپس آن‌ها را بلافاصله بعد از خارج کردن از فریزر در روغن زیاد به روش دیپ‌فرای (روغن‌پزی عمیق) سرخ کنید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟