تشریح محرومیت های اجتماعی برای مشمولان غایب

کد خبر: ۹۲۰۲۲۰
|
۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۰ 26 August 2019
|
4184 بازدید

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: مشمولان غایبی که تاکنون برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام نکرده اند برابر ماده ۱۰ قانون با محرومیت های اجتماعی مواجه می شوند.

به گزارش مهر، سردار تقی مهری در تشریح این خرب اظهار داشت: برابر ماده ۲ قانون خدمت وظیفه عمومی، هر فرد ذکور ایرانی از اول ماهی که به سن ۱۸ سالگی تمام می‌رسد، مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی است.

وی ادامه داد: برابر ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی، مشمولانی که در مهلت معرفی تعیین شده، وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند غایب محسوب می شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی عنوان کرد: مشمولان خدمت وظیفه عمومی که مدت غیبت اولیه آنان تا ۳ ماه باشد، ۳ ماه اضافه خدمت و چنانچه غیبت اولیه آنان بیش از ۳ ماه باشد به ۶ ماه اضافه خدمت تنبیه می شوند؛ مشمولانی که غیبت اولیه آن ها بیش از یک سال باشد، علاوه بر ۶ ماه اضافه خدمت به عنوان فراری محسوب شده و به مراجع قضائی معرفی می شوند.

وی اظهار داشت: مشمولان غایبی که تاکنون برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام نکرده اند برابر ماده ۱۰ قانون با محرومیت های اجتماعی از جمله عدم امکان ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی، عدم برخورداری از معافیت کفالت، عدم دریافت تسهیلات بانکی، ممنوعیت خروج از کشور و ... مواجه می شوند.

سردار مهری با اشاره به محدودیت قانونی به کارگیری مشمولان غایب توسط بخش های خصوصی و دولتی گفت: در صورت به کارگیری مشمولان غایب توسط کارخانه ها، کارگاه ها، شرکت ها، آموزشگاه ها، بنگاه ها، مغازه ها، تعمیرگاه های دولتی و خصوصی، برابر ماده ۶۳ و ۶۳ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی با آنان برخورد و برای اعمال مجازات تعیین شده به دستگاه های قضائی معرفی می شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در خصوص نحوه بخشش غیبت اولیه سربازان حین خدمت گفت: مشمولان غایبی که به خدمت اعزام می شوند با حسن خلق، جدیت در وظایف محوله و تایید فرماندهان، از بخشش دو سوم اضافه خدمت برخوردار می شوند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟