رئیس جمهور در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی؛

تمام توان ما در مذاکره مردم هستند/ دولت اگر قدرتمند نباشد، مردم زندگی خوشی را تجربه نخواهند کرد/ بزرگترین ضرر در کشور، اشتباه دخالت و نظارت است/ برای از بین بردن فساد باید همه چیز شفاف باشد/ فساد در تاریکی رخ می‌دهد

حسن روحانی با بیان اینکه شرایط امروز کشور، همراه با سختی و مشکلاتی است که از سوی بدخواهان و دشمنان ایران به ملت بزرگ ما تحمیل شده، گفت: در عین حال در دوران شهید رجایی و باهنر هم سختی‌ها و مشکلاتی داشتیم و امروز نیز مشکلاتی داریم که البته با دشواری‌های آن دوره تفاوت دارد.
کد خبر: ۹۲۰۷۵۰
|
۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۶ 28 August 2019
|
16023 بازدید
|

رئیس جمهور تقدیر از خدمتگزاران مردم را موجب افتخار دانست و تأکید کرد: به رغم انواع توطئه ها، جنگ تحمیلی و جنایات منافقین در سال های اول انقلاب، مردم، امام، نظام و دولت را تنها نگذاشتند و جنگ اقتصادی اخیر علیه ملت ایران را نیز با وحدت، مقاومت و ابتکارات مدیریتی پشت سر خواهیم گذاشت.

به گزارش «تابناک»؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی، عصر چهارشنبه در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی با بیان اینکه جشنواره شهید رجایی برای نزدیکتر شدن دولتمردان به منش و روش شهیدان رجایی و باهنر است، اظهار داشت: در شرایط سخت، روی مسئولان و کارکنان دولت به روی مردم باید گشاده تر باشد، چون ما خادم مردم هستیم و مشروعت دولت در گرو خدمت به مردم است.

رئیس جمهور شهیدان رجایی و باهنر را مدیرانی ارشد، خدوم، متواضع، پرتلاش و مخلص دانست و گفت:‌ هرکجا خدمت و اخلاص در کنار هم قرار بگیرد، موجب فخر و افتخار است.

رئیس جمهور در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی

وی با بیان اینکه شرایط امروز کشور، همراه با سختی و مشکلاتی است که از سوی بدخواهان و دشمنان ایران به ملت بزرگ ما تحمیل شده است، گفت: در عین حال در دوران شهید رجایی و باهنر هم سختی‌ها و مشکلاتی داشتیم و امروز نیز مشکلاتی داریم که البته با دشواری‌های آن دوره تفاوت دارد.

دکتر روحانی ادامه داد: در آن دوران کشور در شرایطی قرار داشت که دشمن متجاوز جنگی را علیه ملت تحمیل کرده بود و مزدوران و منافقان به جان مردم افتاده بودند و مردم بی‌گناه و مدیران خدوم را ترور کرده و به شهادت می‌رساندند.

رئیس جمهور تصریح کرد: سال ۵۸، سال سختی برای استقرار نظام و سال ۵۹ که بیشتر خدمات افرادی مانند شهیدان رجایی و باهنر هم در این سال و اوایل سال ۶۰ رقم خورد، شرایط دشوار و توطئه‌های فراوان علیه مردم به کشور تحمیل شده بود از جمله اینکه در آن دوران شاهد توطئه، حمله هوایی و تجاوز آمریکا در طبس بودیم. کودتایی در داخل کشور طراحی و همزمان عراق به خاک ایران تجاوز کرده بود. علاوه بر آن، میان مسئولان اجرایی، قضایی و مقننه کشور هم فاصله و شکاف وجود داشت.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه در سال‌های آغازین انقلاب، فاصله میان رئیس جمهور، نخست‌وزیر، وزرا و دستگاه قضایی و مردم مشکلات فراوانی را بوجود آورده بود، گفت: علیرغم همه مشکلات، مردم عزیز ایران با مقاومت خود صبر کردند و امام را تنها نگذاشته و در جبهه‌های جنگ حضور یافتند و توانستیم از آن مشکلات بگذریم.

رئیس جمهور اظهار داشت: امروز نوع مشکلات متفاوت و یک جنگ اقتصادی، روانی و تا حدی سیاسی بر کشور تحمیل شده و ما باید این جنگ را با پیروزی و فتح ملت ایران در برابر متجاوزان تمام کنیم و این کار نه تنها شدنی است، بلکه بر اساس تاریخ و سابقه ملت ایران و وعده‌های خداوند، قطعی خواهد بود.

دکتر روحانی تأکید کرد: مطمئناً می‌توانیم با وحدت، صبر، مقاومت و ابتکارات جدید در برابر توطئه دشمنان به پیروزی برسیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز اداره کشور با توجه به شرایط با سبک و سیاق، سال‌های قبل متفاوت است، خاطرنشان کرد: حتماً باید مسئولان با ابتکارات جدید به گونه‌ای عمل کنند که معضلات و مشکلات را به فرصت تبدیل کنند و این حتماً امکان‌پذیر بوده و شدنی است.

دکتر روحانی اظهار داشت: امروز نامه‌ای از وزیر نیرو دریافت کردم که در آن ایشان طرحی را که برای برگزاری مراسم و جلسات از طریق ویدئو کنفرانس داشتند، ارایه کرده بودند و با اجرای این طرح صرفه‌جویی بسیاری به وجود آمده بود که در همین راستا، این طرح را برای اجرا در تمامی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها، ابلاغ کردم تا همه از آن استفاده کنند.

رئیس جمهور صرفه‌جویی، پایین ‌آوردن هزینه‌ها و افزودن به خدمات به مردم را بااهمیت دانست و خاطرنشان کرد: این بسیار مهم است که مردم در این شرایط که با سختی‌ها و مشکلات مواجه هستند، زمانی که به دستگاه‌های اجرایی مراجع می‌کنند، با روی گشاده مواجه شوند و این کار تا زمانی که باور نکنیم خادم مردم هستیم، اتفاق نخواهد افتاد.

دکتر روحانی افزود: تا زمانی که خود را رئیس می‌دانیم، نمی‌توانیم با مردم با روی گشاده برخورد کنیم و باید این را باور کنیم که مردم ما را انتخاب کردند تا به آنها خدمت کنیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه هر چه میزان خدمت مسئولان به مردم افزایش یابد، مشروعیت آنها ارتقا خواهد یافت و هر چه کمتر به مردم خدمت کنیم، مشروعیت‌مان کاسته می‌شود، گفت: مردم در انتخابات به ما رأی دادند، تا خدمات بهتری به آنها ارایه کنیم و انتظار دارند به واسطه هر انتخاباتی که در آن حضور می‌یابند، شرایط برایشان راحت‌تر و بهتر از گذشته شود.

دکتر روحانی ادامه داد: مردم برای این پای صندوق می‌آیند که افرادی بهتر، قوی‌تر، سالم‌تر و با امید و هنر بیشتر مانند شهیدان رجایی و باهنر به مردم خدمت کنند.

رئیس جمهور دیوان و دولت‌داری را یک افتخار و کاری بزرگ دانست و گفت: از لحاظ تاریخی ایرانیان پرقدرت‌ترین مردم در ساخت دولت و دیوان بوده‌اند.

دکتر روحانی با بیان اینکه دولتمردی با کارمند بودن تفاوت دارد و جایگاه مهمی است که بزرگانی همچون بزرگمهرها، خواجه نصرالدین‌ها و امیرکبیرها آن را در اختیار داشتند، گفت: در تاریخ ایران حتی در دوران خلافت عباسی ایرانی‌ها بودند که کشور را اداره می‌کردند و ما طراح نظام اداری بوده‌ایم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ایران و ایرانی در ذات خود نه تنها صد سال بلکه هزاران سال پیش هنر دولت‌داری را داشته و در انقلاب اسلامی ایران، امام راحل بزرگوار بالاترین قدرت را به دولت داد که این در نامه‌های امام به ویژه در سه تا چهار سال آخر عمرشان، دیده می‌شود.

دکتر روحانی با بیان اینکه دولت اگر قدرتمند نباشد، مردم زندگی خوشی را تجربه نخواهند کرد، اظهار داشت: قدرت و توان دولت به معنای آن است که بتواند در صحنه سخت مدیریت اختیارات لازم را داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه مسئولیت‌ها، منطبق با اختیارات بوده و دولت باید صاحب قدرت و اختیار باشد، گفت: این به معنای دیکتاتوری و قدرت‌طلبی نیست.

دکتر روحانی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با اعضای هیأت دولت فرمودند که دولت در وسط میدان قرار دارد و باید بتواند، اقدامات خود را به انجام برساند، گفت: دستگاه نظارتی در کشور ما دچار یک خطا شده و امیدواریم به دست مسئولان نظارتی این خطا اصلاح شود.

رئیس جمهور با اشاره به کلامی از امیر المؤمنین(ع) مبنی بر اینکه ایشان می‌فرماید، «من را با نظارت و نصیحت‌ خالی از فریب، غش و خیانت کمک کنید»، گفت: برخی در قالب انتقاد و نصیحت تخریب می‌کنند و نیش می‌زنند که اصل انتقاد و نظارت باید موجب کمک شود.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه نصیحت و دلسوزی و انتقاد خالصانه کنید که خالی از فریب باشد، تصریح کرد: دستگاه نظارتی باید موجب کمک شود این به معنای دخالت نیست و بزرگ ترین ضرر در کشور اشتباه دخالت و نظارت است.

رئیس جمهور اظهار داشت: اگر به جای نظارت، دخالت شود، تنها مردم ضرر می‌کنند چرا که در آن صورت مدیر نمی‌تواند کار کند و نظارت برای این نیست که مانع و سرعت‌گیر ایجاد کنیم و دل مدیر را بلرزانیم، بلکه نظارت برای کمک است و دستگاه‌های نظارتی باید به دولت کمک کنند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه در میدان جنگ بازرسی وجود دارد تا در صورت بروز خطا، اعمال نظر و بررسی کند، گفت: اما اگر از ابتدا بازرسی وارد عمل شود، دیگر فرماندهی و طراحی میدان جنگ امکان‌پذیر نیست.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه چنین اقداماتی دلسوزی نبوده، بلکه به هم زدن مدیریت کشور است، افزود: من این مهم را زمانی اعلام می‌کنم که تنها دو سال از عمر دولت باقیمانده است و اگر هر کسی در این کشور رئیس جمهور، وزیر، معاون و مدیر باشد و دستگاه نظارتی مداخله کند، آن دولت ناموفق است و مدیران، ابتکار و خلاقیت را کنار خواهند گذاشت.

دکتر روحانی با بیان اینکه از مدیران ارشد، دستگاه‌های نظارتی و همچنین مجلس شورای اسلامی خواهش می‌کنم که در اقدامات و همچنین تدوین قوانین و مقررات تجدید نظرهایی داشته باشند، تصریح کرد: نباید اجازه دهیم در کشور فساد رخ دهد و نظارت تعطیل شود، اما باید دخالت تعطیل شود، چون در این صورت دستگاه‌های اجرایی نمی‌توانند به اهداف خود برسند، البته مردم و روزنامه‌ها باید در بیان نظرات خود آزاد باشند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دستگاه قضایی مستقل باید فرد متخلف را طبق قانون محاکمه نماید، ادامه داد: نباید اجازه دهیم شائبه سیاسی در محاکمه وارد شود که در نتیجه قضاوت می‌میرد.

دکتر روحانی تأکید کرد: اگر شبهه و شائبه سیاسی در ذهن مردم ایجاد شود، کار دستگاه قضایی تمام است و مشروعیت قضاوت از بین می‌رود. مردم باید حس کنند هر فردی از هر قوم، قبیله، مذهب و جناحی در دادگاه یکسان دیده می‌شود و در محکمه ،منزلت اجتماعی، جایگاه سیاسی و قومیت فرد کاری ندارند و باید وجدان، پرونده و قانون در نظر گرفته شود.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه یکی از وظایف بزرگ دولت مبارزه با فساد و رانت در کشور است، تصریح کرد: با دادگاه و دستگاه قضایی، فساد از بین نمی رود بلکه دستگاه قضایی آخرین مرحله است و با بگیر و ببند فساد از بین نخواهد رفت.

دکتر روحانی با بیان اینکه آغاز مبارزه با فساد بر دوش دولت است و باید مدیران و دولت از طریق شفافیت، سلامت اداری و توسعه دولت الکترونیک جلوی فساد در کشور را بگیرند، افزود: برای از بین بردن فساد، باید همه چیز شفاف باشد، چون فساد در تاریکی رخ می‌دهد و اگر خورشید شفافیت روشن شود فساد از بین خواهد رفت و این زمانی رخ می‌دهد که در کشور رانت باشد؛ بنابراین، باید رقابت سالم را ایجاد نماییم و در جاهایی که دولت مسئولیت دارد، به مردم وگذاریم و در رقابتی که مردم حضور دارند، دولت ورود نکند.

وی با بیان اینکه اگر مبنا بر این باشد بخشی از بنگاه‌های اقتصادی، دولتی، نظامی، شبه نظامی و بخش دیگری از آن خصوصی باشد، در نهایت این بخش خصوصی است که باید با آنها بسازد و کنار بیاید، ادامه داد: در اینجاست که فساد رخ می‌دهد و باید رقابت سالم را بوجود بیاوریم. شفافیت، رقابت و قانون برای ما اصل است که این مهم از طریق دولت الکترونیک ایجاد می‌شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ایجاد دولت الکترونیک برای بخش اداری، سخت خواهد بود، چون از دخالت و قدرت آنها کاسته خواهد شد، افزود: اگر خدمات به مردم ظرف چند روز انجام و این خدمات بدون دیدن چهره مدیر و کارشناس مربوطه دریافت شود، طبعاً این برای آن مدیر و کارشناس سخت است؛ این همان مشکل ابتدایی است و اگر مبنا خدمت نبود، بلکه سیاست باشد، دچار مشکل خواهیم شد.

دکتر روحانی با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در ایجاد دولت الکترونیک در کشور، گفت: می‌توانیم با بهره‌گیری از دولت الکترونیک مخارج دولت و مردم را کم کنیم و فساد در سیستم اداری از بین برود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه اگر انتخابات الکترونیک شود، مشکلات انتخاباتی به حداقل خواهد رسید، گفت: برخی مشکلات به دلیل عدم شفافیت است.

دکتر روحانی با اشاره به آمار دکتر انصاری مبنی بر اینکه تا پایان سال ۹۹ اقدامات مرتبط با دولت الکترونیک به پایان می‌رسد، گفت: البته این کمی دیر است و اواخر دولت خواهد بود و باید این اقدام بزرگ در دولت دوازدهم انجام شود و تلاش کنیم، زودتر به این مهم برسیم، چون قدم مهمی برای خدمت‌رسانی راحت به مردم و جلوگیری از فساد و ایجاد شرایط مناسب برای زندگی مردم است.

رئیس جمهور با درخواست از مقامات و وزرا برای حضور بیشتر بین مردم ادامه داد: اگر خدمات مقام ها و مسئولان به مردم اعلام شود، دشمنان نمی‌توانند در دل آنان شبهه‌ای ایجاد کنند و باید همچنین برای نقدهای مردم کاملاً آماده باشیم.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه ما بهترین نیستیم و افکار ما نیز بالاترین نیست، گفت: جمع فکر مردم از ما بالاتر است و راه برای نگاه‌داشت نظام این است که مردم حس کنند با آنها یکی هستیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه هر چه مردم خود را با دولت یکی بدانند، نظام مستحکم تر خواهد شد، تصریح کرد: در این شرایط باید وحدت و اتحاد به وجود آوریم، والا دشمنان در صورت دیدن ضعف، فشار را افزایش خواهند داد.

دکتر روحانی ادامه داد: ما از تمام شیوه‌های سیاسی، دیپلماتیک و مذاکره استفاده می‌کنیم، اما اساس قدرت و توان ما حتی در مذاکرات، مردم هستند که اگر دولت و مردم یکی باشند، در نتیجه این دولت قدرتمند خواهد بود و در مذاکرات موفق می‌شود.

رئیس جمهور تأکید کرد: باید این راه را برای افزایش قدرت ملی و دولت ادامه دهیم که در سایه هم‌افزایی و کمک امکان‌پذیر است.

دکتر روحانی همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از مدیران نسل جوان در کشور، تأکید و خاطرنشان کرد: باید جوانان را وارد عرصه مدیریت کشور نماییم که هدف‌گذاری دولت این بوده که هشت سال سن مدیریت کاهش یابد.

رئیس جمهور با اشاره به هدف‌گذاری و اقدامات دولت برای حضور بانوان در عرصه مدیریتی و اینکه ۳۰ درصد مدیران در کشور از بانوان باشند، گفت: در این زمینه موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم و تعداد مدیران زن با یک افزایش ۲۵ درصدی ، از ۹ هزار و ۳۴ تن در سال ۹۶ به ۱۲ هزار و ۲۰۹ تن در سال ۹۸ رسیده است.

دکتر روحانی ادامه داد: مدیران زن از ۱۳.۶ دهم درصد سال ۹۶ به ۱۸.۷ دهم درصد در سال ۹۸ و همچنین در سطح مدیریت عالی از ۳۱ نفر به ۶۷ نفر افزایش داشته و در سطح استان‌ها و شوراها نیز زنان حضور فعال‌تری پیدا کردند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید به جوانان امید بست، چون کشور متعلق به نسل جوان است، ادامه داد: ما نسل اول و دوم باید زمینه را برای حضور نسل سوم و چهارم انقلاب فراهم کنیم تا کشور با نیرو و نشاط اداره شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۲
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۵۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
دکترجان روی ما حساب نکن چیزی از ما با این قانون ها و مقررات شما باقی نمانده
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۳:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
بزرگ ترین توفیق دولت تسهیل صادرات سفیران (به قول اون دلاور قمی که ۶ تا بچه اش امریکا هستند) به بلاد کفر برای ترویج آرمانهای والای انقلاب بوده.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
اقای رییس جمهور جوری حرف میزنند انگار که جای مردم هستند 5 سال چه کار کردید حالا اگر میخواهید. و نمی توانید استعفا.بدهید و علت را هم رو راست به مردم بگویید د
آذر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
ولی اینو هم قبول کنیم که تنها مقام بلند مرتبه کشور هستند که مستقیم تا حدودی توسط مردم انتخاب میشوند و این نقطه قوتی برای چنین پستی می باشد اما بقیه مقامها به هیچ وجه چنین نیستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
اتفاقا ما می گوییم روی ما حساب باز کن چون ما می دانیم که تندروها دارند دست و پا می زنند تا زیر مای
دولت شما دا خالی کنند. ما بیش از این تندروی نمی نمی خواهیم. ما می دانیم بسیاری از کامنت هایی که در پایین آمده متعلق به این تندروهاست و نه مردمی که از فشارها به درد آمده اند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
متاسفانه دیر شده و مسئولین محترم(از همه گروه و جناح) پشتیبانی مردم را از دست داده اند.ناچارید فقط به طرفداران اندک خود اتکا کنید کار در این شرایط بسیار سخت است.
خو ش نظر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
دکتر جان فساد در دولت شما بصورت اشکار ن در تاریکی بلکه در روشنی اتفاق می افتد . نمونه شرکتهای خودروسازی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
شرط و شروط پمپئو برای مذاکره مقامات ایران و آمریکا

«مایک پمپئو» در مصاحبه با ان بی سی نیوز که متن آن در سایت وزارت خارجه آمریکا منتشر شده شرط مذاکره با ایران را دست کشیدن تهران از فعالیت‌های انقلابی مطرح کرد.!!!!!
هیهات من الذله
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
اقای روحانی نظرات مردم درموردعملکرددولتت راببین
محمد
| United States of America |
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
ددمت گرم اخه ملت کجای این توافقات شما قرار گرفته
چمد درصد موافق کمک به فلسطین و یمن و سوریه هستن
خودتان میبافید سایز میگیرید و میدوزید
کجای این توافقات شما ملت قرار دارن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
دلارامروزپنجشنبه ۷ شهریور از۱۱۳۰۰ عبورکرد خواب دلارزیرده هزارتومان ازطریق مذاکره باامریکا تعبیرنشد ازهفته دیگروبا اجرای مرحله سوم کاهش تعهدات برجامی شاهدصعودبیشتردلاروالبته سقوط ازاد بورس خواهیم بودودیگردستکاری درنرخ هاهم تاثیری نخواهدداشت
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
سلام به همه دوستان. امیدمان را حسن جون ضعیف کردی و تدبیرمان را ضعیف تر خواهشا بده کار را
دست یکی دیگه
خودتم نمی دونی چکار میکنی و چی میگی
احمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
اقای ناشناس 9:39 شمایی که سرت را عین کبک کردی زیر برف و همه را نظرات مردم را مربوط به گروه فشار و تندروها میدانی.. یک گشتی توی جامعه بزن تا ببینی که ایده و تفکر لیبرالی امثال شماها که اتفاقا اول همه از میدان در میروید چه بلایی به سر زندگی مردم آورده است . نتیجه تفکرامثال شماها شده نابودی همه چیز این مردم از وضعیا اقتصادی بگیر و برو تا مشکلات و بحرانهای اجتماعی و اعتقادی .مردم دارند له میشوند و امثال تو همه چیز را رنگ و لعاب سیاسی میدهید تا توجیه کنید ناکارامدیها را
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
اینو تا حالا نشنیده بودم که مشکلات کشور مربوط به لیبرال ها هست واقعا این افراطیون تندرو و محافطه کار با چه توجیهی سفسطه میکنند . مشکلات گرانی و بیکاری و حجاب اجباری . مخالفت با حصور زنان در ورزشگاه و تقابل با غرب و حمله به سفارت خانه ها و اعدام طلا فروش و ارز فزوش را لیبرالها مقصر هستند . سرت را از زیر برف بیرون بیار . تو روز روشن تو رسانه ها و سایت ها روشنفکران و اصلاح طلبان و لیبرال ها را مقصر میدانید . اینقدر مرگ بر امریکا گفتید تا امریکا از برجام خارج شد
ناشناس
| Sweden |
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
به احمد = وضعیت بیکاری درایران طوری هست که خیلی ازجوانان ازشدت بیکاری می میرند ویا نمیداند چه کار کند ازانطرف گروهی دیگر مثل اقازاده ها چون خودشان مشکلات بیکاری ندارند وخودشان حقوقهای نجومی میگیرند وبچه هایشان یا درخارج درس می خواند ویا با رابطه بازی وفساد ورانت به راحتی شغلی را به راحتی بدست میاوردند الان گرانی وتورم به بالاترین حدخودش رسیده است ارزش پولی ملی ایران به کمترین بهای خودش رسیده است تورم طبق گفته بانک مرکزی و مرکزامار 50 درصد رسیده است انوقت یکسری تند رو چون منافعشان درجنگ هست ازخدایشان هست که جنگی صورت بگیرد بعدش اافراد تندرو جنگ هم که صورت گیرد بچه هایشان توی خارج میروندجوانان وملت ایران چه گناهی کرده اند که چهل سال است که سالی نبوده که یا درتحریم هستند یادرجنگ هستند بعدش به نظرم باید یک بازنگری درقانون اساسی صورت بگیرد واختیارات ریاست جمهوری زیاد شود درعوض نظارت استصوابی شورای نگهبان که اصلا درقانون اساسی اول جمهوری اسلامی ایران نبود باید به طورکامل حذف شوددرضمن به نظرم حرف اقای روحانی صحیح وروی منطق واستدلال است فراموش نکنیم که درسال 65 امام راحل حتی فرماندهی کل قوا را همان ابتدا به رئیس جمهوراول وبعدش به مذحوم رفسنجانی داد بالاخره وقتی جنگ اقتصادی است حتی اگر فرماندهی کل قواه را هم به رئیس جمهور بدهند بازهم کار عاقلانه ای صورت گرفته است چون اینکار راامام راحل هم انجام داد وفرماندهی کل قواه را به مرحوم رفسنجانی داد باید درشرایطی که وضعیت ایران خطرناک است رئیس جمهور اختیارات ومسئولیتهای بیشتری داشته باشدچون این دولت است که مسئولیت اجرائی مملکت را دراختیاردارد
ناشناس
| Canada |
۰۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۸
منظور از مردم همان تعداد چند درصد هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
خخخخخه
نکند میخواستی فرار رو به جلو بکنی در مقابل خبر ارز ۴۲۰۰ ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
شش ساله که گذشته هنوز باید باید میکنه حتما میخواد دوماهه آخر دولت بایدهاش عملی کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
شما که بی اعتبار شدید بین مردم نه تنها کلیدتان نا کارآمد بود بلکه چنان قفلی زدید که تا سالها باز نخواهد شد پس مردم رو با این حرفها سرکار نگذارید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
لطفا از مردم مايه نگذاريد مردم را با کليد اميد و تدبير فريب دادين در حاليکه هر روز خبري از رانت و دزدي و احتکار و گراني و کمبود توسط رسانه ها آنهم از نوع داخليش منتشر مي شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
دوست گرامی اختلاس و رانت ربطی به دولت ندارد چون ساختار اقتصادی و نهادها در اقتصاد هستند بوجود میاید . دوم اینکه روحانی را مردم انتخاب کردند به همان شعارها رای دادند بجای چالش کشیدن دولت اول بروید شعارهای انتخاباتی را اجرا کنید . چه ان شعار خوب بود یا بد بود .
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
نکنه انتظار داری ایران بشه مثل سوئیس..... بهتره بری تو اتاقت به حرفات فکر کنی عمو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۸
چرا آن موقع که کلید را به مردم نشان میداد متوجه نشدید که کلیدرا از طرف سر گرفته بود چون خودش میدانست کلید وارونه قفل را باز نمیکند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
همونطور که خوشی ها فقط واسه دولت و ملت سهمی ندارن، پس مذاکره هم واسه خودتون بمونه بهتره
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
دروغ دروغ دروغ مردم در اولویت نیستند سیاستها به خواسته مردم مربوط نیست
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
مذاکره خوبه ، ولی بنده نظر دیگری دارم، ببینید همسایه ما پاکستان و روسیه بمب و موشک اتمی دارند، اسرائیل موشک اتمی داره و حتی قادر به شلیک از زیردریایی است، امریکا هم که در منطقه حضور داره موشکهای قاره پیمای اتمی داره، با این تفاسیر، آیا ما حق داشتن چند کلاهک اتمی را نداریم؟ موازنه قدرت با کشورهای صاحب اتم برقرار نیست، و باید به تغییر دکترین روی بیاوریم، وقتی اتمی شدیم، مطمئن باشید همین اسرائیل حساب کار دستش میاد، و امریکا با زبان نرم تری با ایران حرف میزنه در مذاکره
تابناک جون، اگه سانسورم کنی ، امشب خوابم نمی بره، گفته باشم.
پاسخ ها
سرباز وظیفه
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
سلاح های کشتار جمعی و اتمی و شیمیایی خوشبختانه در دکترین مذهب اسلام و شیعه حرام ومنفور است ،،،و طرح این مطلب از طرف شما اگر چه بوی وطن پرستی داره اما انقلاب ایران مرام خاص خودشو داره، در جنگ با عراق به راحتی در روزهای اشغال خرمشهر که بدون سکنه بود میشد با شیمیایی شهر را آزاد کرد اما نکرد، قطعا بمب اتم کاری انسانی نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
اونجا که نشستی جات خوبه؟ راحتی؟مشکلی چیزی نداری که انشاالله؟
کدوم کشوری شما؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
دوست عزیز ؛ اونها فرهنگ استفاده اش را دارند ؛
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
دیر امدیم ای نگار سرمست .وقتی دیگران قدرت جمع می کردند ما خواب بودیم حالا هم جامعه جهانی نمی پذیره
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
کدوم شیمیایی دهه چندی هستی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
انقدر نهادها و ارگان های موازی در این کشور وجود دارند که از دست هیچ دولتی کاری به عمل نمی اید.اقای روحانی حداقل در این 2 سال باقیمانده با قدرت و به پشتیبانی کسانی که به شما رای دادند جلوی این بساط رو بگیرید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
یک نمونه از طرح های عامالمنفعه دولت منتخب ات را ذکر کن ببینیم کیا نگذاشتن کار انجام بشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
جلوی فساد در دولت بگیره بقیه پیشکشش
میثم
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
نفست از جای گرم بلند میشه ؟؟؟؟؟ مردم میخوان مثل بقیه مردم دنیا عادی زندگی کنن اونوقت تو از اتم و بمب اتمی صحبت میکنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
اولا این نهادها را با هم مقایسه کنید ببینید در حوزه عمل کدامها موفق تر بودند .
راه و پل را باید وزارتخانه زیر نظر رییس جمهور انجام میداد یا قرار گاه خاتم ؟
بازسازی مناطق سیل و زلزله چی ؟
برخورد با گران فروشان و ... کار دستگاه نظارت دولت نیست ؟ و الی آخر
اگر این نهادهای موازی هم نبودند جمعیت ایران بخاطر فقر و گرسنگی نصف شده بود .
فعالیتهای گروههای جهادی و فقر زدایی در مناطق محروم را ندیدید؟ اقدام های ساختمان سازی و پزشکی و .... را انکار میکنید ؟
اینها وظیفه دولت نبوده ؟
جواد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
از برجام بیشتر چی میخواد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
مقدار زیادی شعار و حرف، و مقداری مختصری عمل و کار ،

طبق معمول ملت تکلیف خودشون رو نمی دونند، کارخانه دار نمیداند سرمایه گذاری اش به gel می نشیند یا به gol می نشیند، فقط دلال ها دارند حال میکنند در این نوسانات اقتصادی.

ضمنا تابناک، این آگهی خانه دار شدن در ترکیه رو از سایت حذف کن، اگر صدها هزار دلار از کشور بدلیل این آگهی از ایران خارج بشه مسئولش شما هستی عزیزم.
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
بسم اله شروع کن
اول دولت، شفافسازی حقوقها
۲. لایحه شفاف سازی واگذاری ها و رانت ها
۳. شفاف سازی لابیها
۴. شفاف سازی انتصابات و استخدامیها
۵. شفاف سازی رای مجلسیها
شفاف سازی هزینه کردها و سازمان بودجه
۷. شفاف سازی مالیات ها و فرار مالیاتیها
پاسخ ها
مهدی
| Germany |
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
تنها راه رفراندم های متفاوت است و بعد عمل تا مردم باور کنند.
۱.رفراندم برای برداشتن حصر و عمل به آن.
۲.رفراندم برای تصحیح قانون اساسی و با نمایندگان واقعی مردم و عمل به آن.
.....‌
ناشناس
| Canada |
۰۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۸
مگه میشه!!آخه مردم سالاری دینی هست و نه مردم سالاری مردمی!!!ر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟