انتقاد مجدد خزانه‌داری آمریکا از ارز دیجیتالی فیس بوک

کد خبر: ۹۲۳۲۵۲
|
۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۱ 11 September 2019
|
3088 بازدید

معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت که لیبرا هنوز راه زیادی تا مطابقت با استانداردهای این وزارتخانه دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، سیگال ماندکلر- معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور مقابله با تامین مالی تروریسم و اطلاعات مالی - گفت که ارز دیجیتالی فیس‌بوک موسوم به لیبرا برای اخذ مجوز فعالیت از این وزارتخانه باید در بالاترین سطح ممکن با استانداردهای مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم هماهنگ باشد.

ماندکلر که برای دیدار با مقامات سوئیسی به شهر برن سفر کرده است، گفت که در کلیه مراحل راه‌اندازی و به کارگیری این ارز دیجیتالی باید استانداردهای نهادهای نظارتی آمریکا رعایت شوند. وی افزود: مهم نیست اسمش چیست؛ بیت کوین، اتریوم، لیبرا یا هر چیز دیگر. پیام ما به این شرکت‌ها واضح است: در طراحی ارزهای خود باید استانداردهای مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم را رعایت کنید تا اجازه فعالیت داشته باشید.

این مقام آمریکایی هم‌چنین در دیدار با مقامات سوئیس، بانک تسویه بین الملل و بانک مرکزی سوئیس درباره آخرین وضعیت ارزهای دیجیتالی رایزنی کرد. قرار است مقر اصلی راه اندازی لیبرا در سوئیس باشد.

در حالی که پروژه‌های مربوط به ارزهای دیجیتالی این روزها توجه بسیاری زیادی را به خود معطوف کرده است، رویکرد مقامات ناظر بانکی و مالی جهان نسبت به این ارزها سخت‌تر شده است. ماندکلر درباره همکاری با سوئیس گفت: سوئیس مثل خیلی از کشورهای دیگر علاقه دارد به قطب نظام مالی مدرن تبدیل شود و به نظر من این کشور نگرانی های زیادی در بالاترین سطوح خود نسبت به مساله غفلت از ارزهای دیجیتالی دارد.

پیش تر توماس جوردن- رئیس بانک مرکزی سوئیس - که در یک همایش پولی در شهر زوریخ سوئیس سخنرانی می کرد، با هشدار نسبت به ارزهای دیجیتالی گفته بود که پروژه‌هایی نظیر ارز مجازی فیس بوک موسوم به "لیبرا" می‌تواند بر توانایی‌های این بانک و یا بانک‌های مرکزی دیگر برای کنترل سیاست‌های پولی تاثیر بگذارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟