مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا از سمتش استعفا می‌کند

کد خبر: ۹۲۴۹۶۳
|
۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۵ 21 September 2019
|
6784 بازدید

منابع خبری بامداد شنبه از استعفای معاون وزیر خارجه آمریکا در امور تسلیحاتی خبر داده‌اند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، «آندرا تامسون»، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی و امنیت بین‌المللی قصد دارد از سمتش استعفا کند.

به نوشته خبرگزاری رویترز، «مایک پمپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا امروز در بیانیه‌ای استعفای تامسون را تأیید کرد. او در این بیانیه گفت: «جای خالی دانش، تجربه و مهارتهای رهبری او احساس خواهد شد.»

رویترز به نقل از یک مقام آگاه که خواسته نامش فاش نشود گفته که تامپسون استعفایش را چند روز پیش تقدیم کرده و گفته که زمان آن است که دولت را ترک کند.

استعفای تامپسون تازه‌ترین استعفا در دولت ترامپ است. ماه پیش هم گزارش شده بود «کیم برایر»، دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور نیمکره غربی به دلیل اختلاف با کاخ سفید در خصوص سیاست‌های مربوط به مهاجران گواتمالا از سمتش استعفا کرده است.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟