ته چین؛

طرز تهیه پیتزا برگر

کد خبر: ۹۲۵۲۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 23 September 2019
تعداد بازدید : 1924
کد خبر: ۹۲۵۲۹۴
|
۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 23 September 2019
|
8876 بازدید

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت گاوی چرخ شده کم چرب
یک قاشق غذاخوری سس ووسترشر
دو قاشق غذاخوری سس پیتزا
یک قاشق چای‌خوری ادویه ایتالیایی(مخلوطی از ریحان، پونه، آویشن و رزماری خشک)
چهار تا پنج قطره سس تاباسکو
دو حبه سیر خرد شده
نمک و فلفل به میزان دلخواه
یک ورقه پنیر موزارلا
سه یا چهار تکه پپرونی

بازدید 8876
پیتزا و همبرگر دو غذای محبوب که با هم ترکیب شده‌اند. در این ویدیو می‌توانید طرز تهیه پیتزا برگر را که ترکیبی از این دو غذا است بیاموزید. در این ویدیو ابتدا روش درست کردن پتی همبرگر خانگی با ادویه‌های مناسب آموزش داده شده و سپس با استفاده از پنیر پیتزا و پپرونی این همبرگر شکل پیتزا به خود می‌گیرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط