ته چین؛

راهنمای پخت بز شکم‌پر با برنج

کد خبر: ۹۲۵۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 25 September 2019
تعداد بازدید : 16863
کد خبر: ۹۲۵۵۸۳
|
۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 25 September 2019
|
28028 بازدید
بازدید 28028
گوشت بز همچون گوشت گوسفند طرفداران خاص خود را دارد. اکنون یک راهنمای ساده از پخت بز شکم‌پر که با برنج پخته پرشده و با امکانات ساده و ابتدایی در طبیعت پخته می‌شود را در تابناک می‌بینید و فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟