ته چین؛

راهنمای پخت بز شکم‌پر با برنج

کد خبر: ۹۲۵۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 25 September 2019
تعداد بازدید : 16863
کد خبر: ۹۲۵۵۸۳
|
۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 25 September 2019
|
27938 بازدید
بازدید 27938
گوشت بز همچون گوشت گوسفند طرفداران خاص خود را دارد. اکنون یک راهنمای ساده از پخت بز شکم‌پر که با برنج پخته پرشده و با امکانات ساده و ابتدایی در طبیعت پخته می‌شود را در تابناک می‌بینید و فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟