تعداد بازدید : 16863
کد خبر:۹۲۵۵۸۳
کد خبر:۹۲۵۵۸۳
28080 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۷/۰۳
25 September 2019
ته چین؛

راهنمای پخت بز شکم‌پر با برنج

گوشت بز همچون گوشت گوسفند طرفداران خاص خود را دارد. اکنون یک راهنمای ساده از پخت بز شکم‌پر که با برنج پخته پرشده و با امکانات ساده و ابتدایی در طبیعت پخته می‌شود را در تابناک می‌بینید و فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.