ته چین؛

طرز تهیه استیک رست پرایم ریب

کد خبر: ۹۲۵۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 26 September 2019
تعداد بازدید : 5482
کد خبر: ۹۲۵۶۲۰
|
۰۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 26 September 2019
|
15677 بازدید

مواد لازم:
پرایم ریب به مقدار دلخواه
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

بازدید 15677
پرایم ریب یکی از خوشمزه‌ترین و البته گران‌ترین برش‌های گوشت گوساله است که از بخش دنده تهیه می‌شود. این برش مخصوصا اگر از سطح کیفی پرایم یا چویس برخوردار باشد به شدت لطیف و لذیذ است و تجربه‌ای عالی برای مهمانی‌های مهم به شمار می‌رود. چربی این برش به همراه استخوان‌های دنده باعث می‌شود طعم گوشت به بهترین حالت خود برسد، به اندازه‌ای که با حداقل چاشني‌ها بتوان بهترین نتیجه را از رست گرفت و حتی اضافه کردن چاشنی بیشتر باعث افت کیفیت تجربه نهایی رست باشد. این ویدیو پس از بررسی چندین دستور پخت متفاوت بهترین روش برای رست کردن پرایم ریب را از مرحله خرید تا سرو بررسی می‌کند.
اشتراک گذاری