ته چین؛

روش استفاده از جعبه دود در گریل گازی

کد خبر: ۹۲۶۳۰۶
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 29 September 2019
تعداد بازدید : 717
کد خبر: ۹۲۶۳۰۶
|
۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 29 September 2019
|
4324 بازدید
بازدید 4324
یکی از برتری‌های گریل کردن گوشت و سبزیجات روی گریل زغالی طعم و بوی دودی خاصی است که به آن‌ها اضافه می‌کند اما به دلایل بسیاری استفاده از گریل زغالی ممکن است میسر نباشد در این شرایط برای به دست آوردن طعم دودی می‌توانید از وسیله‌ای به نام جعبه دود استفاده کنید. روش استفاده از جعبه دود را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟