ته چین؛

طرز تهیه نیمروی هندی

کد خبر: ۹۲۶۳۲۹
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 29 September 2019
تعداد بازدید : 2282
کد خبر: ۹۲۶۳۲۹
|
۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 29 September 2019
|
8742 بازدید
بازدید 8742
نیمروی هندی یکی از غذاهای خوش طعم و ساده‌ای است که می‌توان به عنوان یک غذای اصلی و یا یک صبحانه کامل تهیه کرد. طرز تهیه نیمروی هندی را با روغن حیوانی (روغن کرمانشاهی) با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟