ته چین؛

تکنیک صحیح تفت دادن ماهی

کد خبر: ۹۲۶۷۵۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 01 October 2019
تعداد بازدید : 4296
کد خبر: ۹۲۶۷۵۵
|
۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 01 October 2019
|
13331 بازدید

مواد لازم:
فیله ماهی
نمک
فلفل

 

بازدید 13331
تفت دادن ماهی می‌تواند کار پر دردسری باشد، ماهی معمولا به ماهیتابه می‌چسبد و شکل و چارچوب خود را هنگام برگرداندن از دست می‌دهد و از هم جدا می‌شود. در این ویدیو روش درست تفت دادن ماهی برای به دست آوردن بهترین نتیجه آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری