ته چین؛

دستور پخت استیک ترای تیپ

کد خبر: ۹۲۷۰۳۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 03 October 2019
تعداد بازدید : 1219
کد خبر: ۹۲۷۰۳۱
|
۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 03 October 2019
|
7428 بازدید

مواد لازم:
برش استیک ترای تیپ به مقدار دلخواه

یک قاشق غذاخوری از هرکدام از این مواد:
نمک
فلفل سیاه
نمک کرفس
پونه کوهی
رزماری
پودر سیر
پودر پیاز
فلفل کاین

بازدید 7428
برش ترای تیپ از بخش پایین‌تر سیرلوین (راسته) تهیه می‌شود و هرچند به نرمی و لطافت سایر برش‌های استیک نیست اما طعم بهتری دارد. در این ویدیو روش ساده گریل کردن این برش به همراه ادویه‌های مناسب آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟