ته چین؛

نکات کلیدی برای استفاده از فر

کد خبر: ۹۳۲۱۸۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 26 October 2019
تعداد بازدید : 3285
کد خبر: ۹۳۲۱۸۱
|
۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 26 October 2019
|
8722 بازدید
بازدید 8722
عواملی چون دما، نوع ظرف، گردش هوا و جایگاه توری از نظر ارتفاع در فر می‌توانند به شکل اساسی روی نتیجه نهایی پخت تأثیر بگذارند. این ویدیو با بررسی تمام این متغیرها بهترین روش مناسب برای به دست آوردن نتایج بهینه حین کار با فر را توصیه می‌کند و روش‌هایی برای کالیبراسیون دمای فر نیز معرفی می‌کند تا در هر غذایی بهترین نتیجه حاصل شود.
اشتراک گذاری