ته چین؛

دستور پخت استیک در فر با روسوز معکوس

کد خبر: ۹۳۲۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 28 October 2019
تعداد بازدید : 5963
کد خبر: ۹۳۲۷۱۹
|
۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 28 October 2019
|
15802 بازدید

مواد لازم:
برش استیک ریب آی
نمک و فلفل به مقدار دلخواه

بازدید 15802
اساس پخت استیک روی روسوز شدن آن روی گریل یا ماهیتابه گریل است. روسوز شدن استیک ویژگی متمایز کننده آن از سایر روش‌های پخت گوشت است ولی گاهی اوقات گوشت استیک ضخیم‌تر از آن است که صرفا با پخت روی گریل گوشت به دمای مناسب پخت برسد. در این ویدیو با استفاده از یک دماسنج میله‌ای مخصوص استیک ابتدا در فر پخته شده و سپس روی ماهیتابه روسوز می‌شود به این شکل هم داخل گوشت به دمای مورد نظر رسیده است و هم رو سوز شده است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟