ته چین؛

دستور پخت استیک در فر با روسوز معکوس

کد خبر: ۹۳۲۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 28 October 2019
تعداد بازدید : 5964
کد خبر: ۹۳۲۷۱۹
|
۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 28 October 2019
|
15870 بازدید

مواد لازم:
برش استیک ریب آی
نمک و فلفل به مقدار دلخواه

بازدید 15870
اساس پخت استیک روی روسوز شدن آن روی گریل یا ماهیتابه گریل است. روسوز شدن استیک ویژگی متمایز کننده آن از سایر روش‌های پخت گوشت است ولی گاهی اوقات گوشت استیک ضخیم‌تر از آن است که صرفا با پخت روی گریل گوشت به دمای مناسب پخت برسد. در این ویدیو با استفاده از یک دماسنج میله‌ای مخصوص استیک ابتدا در فر پخته شده و سپس روی ماهیتابه روسوز می‌شود به این شکل هم داخل گوشت به دمای مورد نظر رسیده است و هم رو سوز شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟