تعداد بسیار زیادی از پنیرهای مختلف با بافت و طعم متفاوت وجود دارند و افرادی که به دنبال امتحان کردن طعمهای نو و بدیع باشند هرگز از کاوش دنیای شگفتانگیز پنیرها سیر نخواهند شد. یکی از روشهایی که میتوان با آن پنیر را سرو کرد تخته پنیر است. برای درست کردن تخته پنیر چند نوع پنیر مختلف با بافتها و طعمهای متفاوت انتخاب شده و در کنار مخلفات گوناگون از نان و آجیل گرفته تا مربا و ترشی قرار داده میشود. این تخته و مخلفات میتوانند به عنوان عصرانه در مهمانیهای شما استفاده شوند یا حتی در کنار میز شام سفره را رنگینتر کنند. در این ویدیو با معرفی انواع مختلف پنیر، روش سر و هم کردن یک تخته پنیر متوازن توضیح داده میشود.