ته چین؛

سه روش برای پخت فیله گوساله

کد خبر: ۹۳۳۶۱۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 02 November 2019
تعداد بازدید : 5282
کد خبر: ۹۳۳۶۱۹
|
۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 02 November 2019
|
27074 بازدید

مواد لازم:

فیله کامل گوساله
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
پیاز چیپولینی

سس قارچ:
قارچ به مقدار لازم
آویشن به مقدار دلخواه
یک حبه سیر
استاک مرغ
کره

فیله مینیون:
یک حبه سیر
آویشن به مقدار دلخواه
استاک مرغ
جعفری و کبر خورد شده و پوست رنده شده لیمو
روغن زیتون

بازدید 27074
فیله گوساله یکی از باکیفیت‌ترین برش‌های گوشت برای درست کردن رست و استیک است. برای پختن این بخش از گوشت گوساله روش‌ها و سس‌های بسیاری وجود دارند که در این ویدیو به سه روش محبوب رست کردن، روسوز معکوس و فیله مینیون روی ماهیتابه آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری