مواد لازم:
فیله کامل گوساله
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
پیاز چیپولینی
سس قارچ:
قارچ به مقدار لازم
آویشن به مقدار دلخواه
یک حبه سیر
استاک مرغ
کره
فیله مینیون:
یک حبه سیر
آویشن به مقدار دلخواه
استاک مرغ
جعفری و کبر خورد شده و پوست رنده شده لیمو
روغن زیتون
فیله گوساله یکی از باکیفیتترین برشهای گوشت برای درست کردن رست و استیک است. برای پختن این بخش از گوشت گوساله روشها و سسهای بسیاری وجود دارند که در این ویدیو به سه روش محبوب رست کردن، روسوز معکوس و فیله مینیون روی ماهیتابه آموزش داده میشود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.