مواد لازم:
یک پیمانه آرد
دو عدد تخممرغ
دو پیمانه پودر سوخاری
نمک بدون ید و فلفل به میزان دلخواه
یک چهارم پیمانه پنیر پارمیزان
پنیر موزارلای تازه
گوشت گوساله 450 گرم باریک برش خورده باشد
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک مشت بزرگ اسفناج
یک حبه سیر
پنیر موزارلا ورقه شده
برای درست کردن ساندویچ گوشت گوساله باید ابتدا گوشت را به شکل بسیار باریک برش بزنید سپس به این گوشت باریک آرد سوخاری زده و سرخ میشود اما آنچه این ساندویچ را متفاوت میکند این است که به جای کاهو از اسفناج پخته شده به عنوان فیلینگ استفاده میشود. طعم اسفناج در کنار پنیر موازرلا به اندازهای غنی است که ساندویچ به سس نیاز نداشته باشد.