افسوس امیدهای سه طلایی برای فتح سکوی نخست در مجارستان به خاطر شش امتیاز و ضعف مدیریتی در فدراسیون؛

تیم کشتی آزاد ایران با یک کشتی‌گیر کمتر، نایب‌قهرمان‌ جهان شد / تقدیم قهرمانی دنیا به روس‌ها به خاطر مشکل خروج سرباز / طلای ارزنده ذخیره حسن‌ یزدانی با زانوی مصدوم

تیم ملی زیر ۲۳ سال کشتی آزاد ایران با وجود جا ماندن یکی از کشتی گیران پرامیدش از سفر به مجارستان، با کسب ۱۳۹ امتیاز و تنها شش پوئن فاصله با تیم کامل روس‌ها نایب قهرمان دنیا شد. تیم‌های روسیه با ۱۴۵ امتیاز و آذربایجان با ۱۱۱ امتیاز به عنوان‌های اول و سوم رسیدند. سوادکوهی به دلیل مشکل سربازی در آخرین لحظه از پرواز جا ماند و تیم ایران به همین سادگی قهرمانی را تقدیم رقیب کرد.
کد خبر: ۹۳۳۶۹۹
|
۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۵:۲۵ 31 October 2019
|
21207 بازدید
|

نسل آتی کشتی آزاد ایران با درخشش در مجارستان، امیدها را برای ورزش نخست کشورمان زنده کرد و اگر ضعف مدیریتی در اعزام سوادکوهی پیش نمی آمد، می توانست قهرمانی کشتی امیدهای جهان را بالاتر از روس ها و آمریکایی ها و سایر مدعیان به دست بیاورد.

به گزارش «تابناک ورزشی»؛ تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال (امید) ایران که با یک کشتی گیر کمتر نسبت به سایر مدعیان به مجارستان رفته بود، با کسب سه مدال طلا، یک مدال نقره و دو مدال برنز به عنوان نایب قهرمانی رقابت‌های جهانی 2019 بسنده کرد؛ هرچند کارشناسان به اتفاق معتقدند در صورت حضور کشتی گیر جامانده از سفر، تیم ایران قهرمانی را از روس ها می گرفت.

به نظر می رسید با توجه به سابقه قبلی مشکل اعزام در تیم ملی، فدراسیون کشتی می توانست از این اتفاق تلخ جلوگیری کند و روحیه یکی از چهره های آینده سازش را خراب نکند که پس از مدتها اردونشینی و تمرین، دل به کسب مدال جهانی بسته بود اما گویا رئیس فدراسیون کشتی و سرپرست آزادکاران اعزامی، تلاش کافی برای گرفتن مجوز سفر و رفع موانع خروج این ملی پوش انجام ندادند.

چهره برتر تیم ایران در مجارستان؛ جانشین مقتدر حسن یزدانی

در روز پایانی این رقابت ها که می توان چهره های تاریخ‌ساز آینده کشتی جهان را در آن دید، کامران قاسم پور بهترین ذخیره حسن یزدانی و همشهری او در فینال با پای مصدوم طلا گرفت و زارع نیز موفق به کسب نشان زرین شد. در همین حال نخودی نقره گرفت و شهبازی به مدال برنز رسید تا ایران به شش امتیازی روس ها برسد اما دستش به خاطر یک کشتی گیر کمتر از سکوی اول دنیا کوتاه بماند.

مهمترین رقابت کامران در این مسابقات، مصاف نیمه نهایی با حریف ترکیه ای بود که کار به ثانیه های دلهره آور پایانی کشید. قاسم پور در این کشتی حساس، اعتقاد داشت که یک فن چهار امتیازی اش را داوران به درستی ندیدند و امتیاز کامل را به وی ندادند. او اعتقاد به بازبینی داشت که با برخورد تند اکبرنژاد در کنار تشک مواجه شد. تصاویر نشان می داد که حق با قاسم پور است و مربیان تیم ملی در تقاضای دیدن فیلم مسابقه توسط داوران تعلل کردند. همین خودداری از تقاضای چلنج می توانست به شکست ستاره تیم ملی منجر شود اما در نهایت با امتیاز مساوی، این کشتی گیر جویباری بود که برنده میدان شد. او پس از پایان رقابت، بوسه ای بر زانوی مصدوش زد که تا پایان رقابت ها با او همراهی کرد.

رقابت‌های کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان روز‌های ۶ تا ۸ آبان ماه در شهر بوداپست مجارستان برگزار شد که در پایان تیم ایران با سه مدال طلای کامران قاسم پور، مجتبی گلیج و امیرحسین زارع در اوزان ۸۶، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم، یک مدال نقره محمد نخودی در وزن ۷۴ کیلوگرم و ۲ مدال برنز علیرضا سرلک و حسین شهبازی در اوزان ۵۷ و ۹۲ کیلوگرم و کسب ۱۳۹ امتیاز بعنوان نایب قهرمانی دست یافت. تیم‌های روسیه با ۱۴۵ امتیاز و آذربایجان با ۱۱۱ امتیاز عنوان‌های اول و سوم را از آن خود کردند.

نتایج کشتی گیران ایران به شرح زیر است؛

در وزن ۵۷ کیلوگرم علیرضا سرلک در دور نخست با نتیجه ۴ بر یک مقابل رازمیک میساکیان از ارمنستان به پیروزی رسید. وی در دور دوم مقابل ریکوتو آرای از ژاپن با نتیجه ۵ بر ۲ به پیروزی دست یافت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. سرلک در این مرحله روبرتی دینگاشویلی از گرجستان را با نتیجه ۷ بر ۴ شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. سرلک در این مرحله با نتیجه ۳ بر ۳ مغلوب ادلان عسکراف از قزاقستان شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار مقابل زانابازار زاندانبود از مغولستان با نتیجه ۷ بر ۴ از پیش رو برداشت و صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۶۱ کیلوگرم محمدباقر یخکشی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۴ از سد چارلز تاکر از آمریکا گذشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل آرسن هاروتونیان از ارمنستان با نتیجه ۱۳ بر ۶ مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر ارمنستانی در مرحله نیمه نهایی مقابل حریف هندی، یخکشی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۵ کیلوگرم ابوالفضل حاجی پور در دور اول با نتیجه ۳ بر صفر و ضربه فنی مغلوب جایدین الرمان از آمریکا شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در دور بعد مقابل حریف قرقیزستانی، حاجی پور از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۷۰ کیلوگرم امیرحسین حسینی در دور اول با نتیجه ۵ بر ۲ آرمان آندراسیان از ارمنستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد مقابل انس اوشلو از ترکیه با نتیجه ۴ بر ۳ پیروز شد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله امر حسین از مصر را با نتیجه ۵ بر ۲ از پیش روی برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. حسینی در این مرحله و برای حضور در دیدار فینال به مصاف چرمان والیف از کشور روسیه رفت و با نتیجه ۱۰ بر صفر شکست خورد و راهی دیدار رده بندی شد. وی در این دیدار مقابل داود ایبراگیموف از آذربایجان با نتیجه ۲ بر ۲ و ضربه فنی مغلوب و پنجم شد.

در وزن ۷۴ کیلوگرم محمد نخودی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۲ دارخان یسنگالی از قزاقستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۱۰ بر ۶ از سد بیامبادورج بات اردن از مغولستان گذشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. نخودی در این مرحله با نتیجه ۹ بر ۴ مقابل موراد کوراماگومدوف از مجارستان پیروز شد و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار فینال مقابل رازامبک جمال اف از روسیه با نتیجه ۸ بر یک مغلوب شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۸۶ کیلوگرم کامران قاسم پور در دور نخست با نتیجه ۵ بر صفر هوانس مخیتاریان از ارمنستان را مغلوب کرد. وی در دور دوم در مصاف با کریستوف سادوویک از لهستان با نتیجه ۶ بر صفر به پیروزی دست یافت و راهی دور سوم شد. قاسم پور در این دور و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۳ بر صفر گانخویاک گانباتار از مغولستان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی که به شدت از ناحیه زانو احساس درد می کرد، در این مرحله در یک کشتی نفسگیر با نتیجه ۴ بر ۴ از سد عثمان گوجن از ترکیه گذشت و راهی دیدار فینال شد. کامران در این کشتی اعتقاد داشت که یک فن چهار امتیازی اش را داوران به درستی ندیدند و اعتقاد به بازبینی داشت که با برخورد تند اکبرنژاد مواجه شد. تصاویر نشان می داد که حق با قاسم پور است و مربیان تیم ملی تعلل کردند. همین خودداری از تقاضای چلنج می توانست به شکست ستاره تیم ملی منجر شود اما در نهایت با امتیاز مساوی، این کشتی گیر جویباری بود که برنده میدان شد. او پس از پایان رقابت، بوسه ای بر زانوی مصدوش زد که تا پایان رقابت ها با او همراهی کرد. قاسم پور در دیدار فینال با نتیجه ۹ بر ۳ مقابل گادجی مراد ماگومدسعیداف از آذربایجان پیروز شد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۹۲ کیلوگرم حسین شهبازی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۲ مغلوب بو نیکال از آمریکا شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال به گروه بازنده‌ها رفت. شهبازی در این گروه با نتیجه ۵ بر ۴ تاکومی تانیزاکی از ژاپن را مغلوب کرد و به دیدار رده بندی راه یافت. وی در این دیدار مقابل شامیل زوبایروف از آذربایجان با نتیجه ۵ بر یک به برتری دست یافت و صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۹۷ کیلوگرم مجتبی گلیج در دور اول با نتیجه ۱۱ بر صفر لوکاس کراساسکاس از لیتوانی را شکست داد. وی در دور بعد مقابل گی وی ماتچاراشویلی از گرجستان با نتیجه ۸ بر ۶ پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. گلیج در این مرحله با نتیجه ۸ بر ۲ از سد دزیانیس خرامیانکوف از بلاروس گذشت و راهی دیدار فینال شد. وی در این دیدار شامیل موسی یف از روسیه را با نتیجه ۸ بر ۲ مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۱۲۵ کیلوگرم امیرحسین زارع پس از استراحت در دور نخست در دور دوم مقابل سامهان جبرائیلوف از مولداوی با نتیجه ۱۱ بر صفر پیروز شد. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۱۷ بر ۷ یوسوپ باتیرمورزایف از قزاقستان را از پیش روی برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. زارع در این مرحله با نتیجه ۱۱ بر صفر، زوریکو اورتاشویلی از گرجستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ده بر صفر ویتالی گولویف از روسیه را مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.

کادرفنی تیم ملی کشتی آزاد امید ایران به سرمربیگری تقی اکبرنژاد

رده بندی انفرادی و تیمی این مسابقات

۵۷ کیلوگرم: ۱- رینری اورتگا (کوبا) ۲- ادلان عسکراف (قزاقستان) ۳- افغان خاشالوف (آذربایجان) و علیرضا سرلک (ایران) ۵- رامیز گامزاتوف (روسیه) و زانبازار زاندانبود (مغولستان)

۶۱ کیلوگرم: ۱- اولوکبیک ژولدوشبیکوف (قرقیزستان) ۲- راویندر (هند) ۳- دین ایسلام تاختاروف (روسیه) و ریوتارو هایاما (ژاپن) ۵- آرسن هاراتونیان (ارمنستان) و دولت تاژیبای (قزاقستان) ... ۹- محمدباقر یخکشی (ایران)

۶۵ کیلوگرم: ۱- توران بایراموف (آذربایجان) ۲- تاکوما تانیاما (ژاپن) ۳- ماکسیم ساکولتان (مولداوی) ایهور نیکیفوروک (اوکراین) ۵- ایلمان موختاروف (فرانسه) و ارنازار آکماتالیف (قرقیزستان) ... ۲۲- ابوالفضل حاجی پور (ایران)

۷۰ کیلوگرم: ۱- میرزا سخولوخیا (گرجستان) ۲- چرمن والیف (روسیه) ۳- هاروکی سنو (ژاپن) و داود ایبراگیموف (آذربایجان) ۵- اولکسی بوریوتا (اوکراین) و امیرحسین حسینی (ایران)

۷۴ کیلوگرم: ۱- رازامبک جمال اف (روسیه) ۲- محمد نخودی (ایران) ۳- بیامبادورج بات اردن (مغولستان) و گئورگی سولاوا (گرجستان) ۵- موراد کورماگومدوف (مجارستان) و فضلی اریلماز (ترکیه)

۷۹ کیلوگرم: ۱- تاریل گافرینداشویلی (گرجستان) ۲- ابوبکر آباکاروف (آذربایجان) ۳- رمضان شاری (ترکیه) و رادیک والیف (روسیه) ۵- موحامد برید (آمریکا) و ور گولیا (هند)

۸۶ کیلوگرم: ۱- کامران قاسم پور (ایران) ۲- گادجی موراد ماگومدسعیداف (آذربایجان) ۳- هایاتو ایشیگورو (ژاپن) و عثمان گوجن (ترکیه) ۵- ایوان نیدیالکو (مولداوی) و گانخویاگ گانباتار (مغولستان)

۹۲ کیلوگرم: ۱- بو نیکال (آمریکا) ۲- باتیربک چاکولوف (روسیه) ۳- حسین شهبازی (ایران) و یونگر باستیدا پومارز (کوبا) ۵- شامیل زوبایروف (آذربایجان) و دمور مگنیشویلی (گرجستان)

۹۷ کیلوگرم: ۱- مجتبی گلیج (ایران) ۲- شامیل موسی یف (روسیه) ۳- دزیانیس خرامیانکو (بلاروس) و دانیلو استاسیوک (اوکراین) ۵- گیوی ماتچاراشویلی (گرجستان) و سریک باکیتخانوف (قزاقستان)

۱۲۵ کیلوگرم: ۱- امیرحسین زارع (ایران) ۲- ویتالی گولویف (روسیه) ۳- یوسوپ باتیرمورزایف (قزاقستان) و لخاگواگرل مونختور (مغولستان) ۵- زوریکو اورتاشویلی (گرجستان) و دانیل کرکولیت (آمریکا)

رده بندی تیمی نهایی مسابقات

۱- روسیه ۱۴۵ امتیاز ۲- ایران ۱۳۹ امتیاز ۳- آذربایجان ۱۱۱ امتیاز ۴- گرجستان ۱۰۹ امتیاز ۵- مغولستان ۷۰ امتیاز ۶- ژاپن ۶۵ امتیاز ۷- قزاقستان ۶۵ امتیاز ۸- ترکیه ۶۰ امتیاز

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
هردمازینباغبریمیرسد...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
وره پلنگ جویبار گننه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
به خاطر ضعف مدیریتی و مشکلات اقتصادی کشور ورزش ایران در تمامی رشته‌ها افول کرده است. مسئولین چرا پاسخگو نیستند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
مشکل خروج سرباز؟
قانون باید برا همه اجرا بشه. نوشته شما یعنی تشویق به دور زدن قانون. به هیج قیمت نباید در قانون استثنا قائل شد. اگر قانون مشکل داره باید عوض شه نه اینکه استثنا قائل شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
مشکلات ورزش ما خنده داره
خروج سرباز.بازی با اسرائیل.ورود زنان به استادیوم....
به مدد مسئولین ما دیگر این مشکلات در کجای دنیا قابل تصور است؟!
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
برادر به پذیر در یک کشور بدوی وجود سربازی اجباری و حتی گیر افتادن قهرمان ملی پوش به واسطه آن امری طبیعی است.در قرن ۲۱ که نفهمیدیم ان شاالله ۱۰۰ سال دیگر می فهمیم که قرن ۲۲ دیگر زمان سیاهی لشگر بیگاری بده و سربازی اجباری نیست
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
همیشه با اشتباهاتمان باعث قهرمان شدن رقیبان می شویم .
ناشناس
|
Qatar
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
افرين به اداره نظام وظيفه
مدال طلا حق مسلم اين اداره است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۹
دست اين دلاوران درد نكنه .
ناشناس
|
United States of America
|
۰۵:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۰
خود تحريمي و فساد مديريتي يعني همين.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟