مواد لازم:
دو پیمانه برنج سفید پخته
دو پتی گوشت گوساله چرخکرده هرکدام 110 تا 170 گرم
یکی دو قاشق غذاخوری پیازچه خورد شده
یک و نیم پیمانه استاک یا براث گوشت گوساله
چهار قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق چایخوری سس ووسترشر
چند قطره روغن کنجد
دو قاشق چایخوری کچاپ
چهار قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
دو قاشق چایخوری) شکر (اختیاری)
لوکو موکو غذایی ساده و سریع است که در سال 1949 در هاوایی درست شد. نوجوانان یک باشگاه ورزشی از ریچارد اینوئوه که صاحب یک رستوران بود درخواست کردند که غذایی برای آنها درست کند که ارزان باشد، آنها را سیر کند، زود و راحت آماده شود و ساندویچ هم نباشد. نتیجه چیزی بود که بعدها لوکو موکو نام گرفت. یکی از نوجوانان که در دبیرستان زبان اسپانیایی میخواند نام لوکو (در اسپانیایی یعنی دیوانه) را پیشنهاد داد. دلیل این پیشنهاد دوستی بود که دیوانه لقب داشت. موکو بعدا برای اینکه هم وزن با لوکو بود به نام اضافه شد اما از آنجا که به معنی مخاط است نام این غذا را برای اسپانیایی زبانها بسیار عجیب کرده است، مخاط دیوانه! دستور پخت این غذا را میتوانید با زیرنویس فارسی در ویدیو تابناک ببینید.