ته چین؛

طرز تهیه همبرگر مخصوص داینر

کد خبر: ۹۳۴۴۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 04 November 2019
تعداد بازدید : 1626
کد خبر: ۹۳۴۴۲۱
|
۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 04 November 2019
|
5897 بازدید

مواد لازم:
سس:
سس مایونز
سس کچاپ تند
یک قاشق غذاخوری خردل
خیارشور

تاپینگ:
پیاز
نمک و فلفل

برگر:
450 گرم گوشت چرخ‌کرده گوساله 20 درصد چربی
نمک بدون ید
فلفل تازه خورد شده
پنیر گودا دو ورقه

نان:
نان همبرگر
کره

بازدید 5897
همبرگر در عین حالی که یک غذای سریع و ساده است می‌تواند به روش‌های بسیار زیادی درست شود. با ترکیب نان‌های مختلف و تاپینگ‌های متفاوت و سس‌های ابداعی و مخصوص می‌توان به تجربه خوردن همبرگر تنوع بسیاری داد. اما مهم‌ترین بخش یعنی گوشت همبرگر نیز به طرق متنوع بسیاری می‌تواند آماده شود. در این ویدیو با تکنیکی آشنا شوید که گوشت برگر را تردتر و در عین حال آبدار می‌کند.
اشتراک گذاری