معدوم‌سازی ذرت‌های آلوده ۳ سال وقت می‌خواهد

تعلل وزارت جهاد کشاورزی برای معدوم‌سازی ۳۴۰ هزار تن ذرت وارداتی آلوده در حالی است که به گفته رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس، معدوم‌سازی این محوله هزار روز وقت برده و ۷ هزار کامیون می‌خواهد.
کد خبر: ۹۳۴۸۵۸
|
۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۵ 04 November 2019
|
7944 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، امیر خجسته اظهار داشت: فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس و کمیسیون اصل ۹۰ نسبت به نظارت بر گمرک‌ها و بندر‌ها ورود جدی داشته و اگر بازرسان یا مردم، موضوعی را گزارش دهند موردبررسی قرار می‌دهد.

وی با اشاره به پرونده ذرت‌های آلوده افزود: ۳۴۰ هزار تن ذرت آلوده در یکی از انبار‌های خوزستان نگهداری می‌شد که به قارچ سمی «» آلوده بوده و سرطان‌زاست.

خجسته بیان کرد: این ذرت که واردکنندگانش سعی در پنهان کردن آن از چشم ما داشتند به‌وسیله ۹ شرکت دولتی و خصوصی و با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده است.

وی گفت: متأسفانه، چون ذرت‌های آلوده با ارز دولتی خریداری‌شده با معدوم‌سازی محموله، ضرر و زیان آن به مردم برمی‌گردد درحالی‌که واردات کالا‌های اساسی باید به‌وسیله دولت انجام می‌شد نه اینکه به شرکت‌ها واگذار شود.

هزار روز و ۷ هزار کامیون برای معدوم‌سازی ذرت‌های آلوده نیاز است

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات پیش رو برای معدوم‌سازی محموله ذرت‌های وارداتی آلوده هم اعلام کرد: معدوم‌سازی ۳۴۰ هزار تن ذرت وارداتی آلوده هزار روز زمان می‌برد و ۷ هزار دستگاه کامیون نیاز است تا محموله منتقل شود.

خجسته تصریح کرد: بنا بر نظر کارشناسان، قارچ «» به‌اندازه‌ای سمی است که اگر دام یا پرنده‌ای از این ذرت‌ها تغذیه کند؛ آلودگی آن دیگر قابل‌کنترل نیست و حال اگر هنگام حمل، یکی از کامیون‌ها تصادف کرده و در آن باز شود؛ مشکلات بسیاری پیش می‌آید.

وی با اشاره به بی‌تفاوتی وزارت جهاد کشاورزی نسبت به معدوم‌سازی ذرت‌های آلوده باوجود دستور صریح رئیس‌جمهور گفت: قرار بود این وزارت خانه ظرف یک ماه ذرت‌ها را معدوم کند، اما باوجود گذشت نزدیک به ۴ ماه از آن زمان تاکنون اقدامی نکرده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تأمین سلامت مردم برای ما در اولویت قرار دارد و این موضوع را بار‌ها به مسئولان اجرایی گوشزد کرده‌ایم و در صورت نادیده گرفتن با آن‌ها برخورد و موضوع را افشا می‌کنیم.

خجسته افزود: در مورد دیگری ۵ هزار و ۲۰۰ تن شکر چند سال در یکی از گمرک‌ها نگهداری می‌شد و بر اثر گذشت زمان دچار آلودگی شده بود که به مسئولان مربوطه نسبت به معدوم‌سازی آن‌ها تذکر دادیم، اما آن‌ها با عوض کردن پاکت و تغییر تاریخ‌مصرف درج شده روی آن شده، قصد توزیع محموله در یکی از مناطق را داشتند که با گزارش افراد دلسوز مانع این کار شدیم.

سرنخ‌هایی از وجود مقدار زیادی چای آلوده در برخی گمرک‌ها

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس بیان کرد: گزارش‌هایی هم به دست ما رسیده که از وجود مقدار زیادی چای آلوده خبر می‌دهد و جزئیات ماجرا پس از بررسی بیشتر به مردم اطلاع‌رسانی می‌شود.

خجسته تصریح کرد: جای سئوال است وقتی‌که مواد غذایی با ارز دولتی برای تنظیم بازار و کمک به معیشت مردم وارد کشور می‌شود؛ چرا گمرک سال‌ها آن را ذخیره کرده و ترخیص نمی‌کند؟

وی گفت: گمرک نباید مواد غذایی موردنیاز مردم را در انبار‌ها نگه دارد تا بر اثر گذشت زمان فاسد و آلوده شود، زیرا برخی از این محموله‌ها مانند ۵۲۰۰ تن شکر از ابتدا آلوده نبوده‌اند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟