ته چین؛

طرز تهیه نان شیرمال

کد خبر: ۹۳۵۰۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 09 November 2019
تعداد بازدید : 9084
کد خبر: ۹۳۵۰۲۹
|
۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 09 November 2019
|
16618 بازدید
بازدید 16618
نان شیرمال نوعی نان است که آرد گندم، شیر و روغن پایه اصلی آن است اما در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت می‌شود. نان شیرمال اغلب به شکل مدور و با قطر کمتر از 40 سانتیمتر و به رنگ قهوه‌ای تیره تهیه می‌شود و بدون مواد افزودنی یا با مواد افزودنی نظیر کشمش، گردو، کنجد، خرفه و نظایر اینها تهیه می‌شود. اکنون دستور پخت نان شیرمال و تکنیک‌های فرم دادن و تزیین آن را در فر گاز فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری