توضیح سازمان سنجش درباره فروش صندلی در دانشگاه‌ها

رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فروش صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ارتباطی به معرفی شدگان از طریق سازمان سنجش ندارد،
کد خبر: ۹۳۹۳۵۸
|
۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۲ 24 November 2019
|
14399 بازدید
|

رییس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر این‌که فروش صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ارتباطی به معرفی شدگان از طریق سازمان سنجش ندارد، اظهار کرد: وزارت بهداشت می‌تواند لیست دانشجویان خود را با لیست معرفی شدگان سازمان سنجش مطابقت بدهد و با افرادی که خارج از این چارچوب پذیرفته‌ شده‌اند برخورد کند.

به گزارش «تابناک»، دکتر ابراهیم خدایی در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر این‌که فروش صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ارتباطی به معرفی‌ شدگان از طریق سازمان سنجش آموزش کشور ندارد، اظهار کرد: هر سال اسامی پذیرفته‌شدگان رشته‌های علوم پزشکی که از طریق کنکور سراسری وارد دانشگاه‌ها می‌شوند از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به وزارت بهداشت اعلام می‌شود، بنابراین مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی در ادامه تصریح کرد: فروش صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی در مورد افرادی صدق می‌کند که خارج از سیستم سازمان سنجش آموزش کشور یعنی از روش انتقال دانشجویان داخل به خارج صورت می‌گیرد، چرا که معرفی‌شدگان سازمان سنجش در یک آزمون سراسری و براساس نمره کسب شده وارد دانشگاه‌ها می شوند. بنابراین این موضوع ارتباطی به معرفی شدگان این سازمان ندارد.

دکتر خدایی خاطر نشان کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید لیست اسامی دانشجویان موجود را با لیست معرفی شدگان سازمان سنجش آموزش کشور مطابقت دهند تا اگر مقایرتی وجود داشته باشد متناسب با آن برخورد شود و این یکی از وظایف وزارت بهداشت است که بخواهد لیست‌ها را مطابقت دهد.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: اظهارنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فروش صندلی قابل تامل است. بحث فروش صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی هیچ ارتباطی به پذیرفته‌شدگان رشته‌های علوم پزشکی که از طریق سازمان سنجش معرفی می‌شود ندارد و تاکید می کنم این مباحث خارج از سازمان سنجش اتفاق افتاده است.

به گزارش ایسنا، فروش صندلی یکی از چالش‌ها و حاشیه‌های دو ماه اخیر دانشگاه‌های علوم پزشکی است که عنوان می‌شود براساس آن تعدادی از دانشجویان بدون طی ضوابط علمی لازم و به صورت غیرقانونی در دانشگاه‌های علوم پزشکی پذیرفته شده‌اند. دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در اظهارنظری در این زمینه اینگونه عنوان کرده بود که سازمان سنجش اسامی را به دانشگاه‌ها می‌دهد و دانشگاه‌ها بر اساس معرفی سازمان سنجش کشور ثبت‌نام می‌کنند؛ یعنی وزارت بهداشت بعد از ثبت نام در این چرخه قرار می‌گیرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۷
انتشار یافته: ۱۲
sina
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
تعداد افراد مورد نیاز در رشته هوشبری دانشگاه .....در دفترچه 20 نفر بود.الان 40 نفر در کلاس نشسته اند
اگه خواستین آدرس می دم
بهمن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
چوب این بی عدالتی هارو خواهیم خورد همگی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
یعنی در ایران ثروت بالاتر از علم است
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
دوستان قضیه اینجوریه :
روش اول در دانشگاه یکسری آدم های نخاله ای هستند که با روابطی که در دانشگاه درست می‌کنند دانشجو به صورت قاچاقی ثبت نام می‌کنند و هر کس سهم خود رو بر میداره. دانشگاه های علوم پزشکی هم بیشتر از آزاد این اتفاق می افته
روش دوم افرادی که دانشگاه پذیرفته می‌شدند جای خودشونو می‌فروختن مثلا دندون پزشکی اصفهان 400 میلیون و بعد از مدتی جلوش گرفته شد. هم دانشگاه ازد اتفاق می افتاد هم دولتی
روش سوم سواستفاده دانشگاهیان از سهمیه ها بود. یه شخصه مورد ها دیدم که دانشگاهیون بر اساس سهمیه های تصویب شده رشته بچه ها رو عوض میکنن. حال می‌گویید این که قانونیست؟ اینجا مشکل است که دانشگاهیون از یک سهمیه که برای هر فرد یکبار در هر رده تحصیلی می‌توان استفاده کرد چندین بار استفاده می‌کنند و نظارتی نیست. به عنوان مثال فرزند هییت علمی می‌تواند رشته و یا دانشگاه پسر خود را به صورت محدود و یکبار عوض کند. اما او می‌تواند چند بار از سهمیه استفاده کرده و از یک رشته داغون در دانشگاه دور افتاده به رشته خوب در دانشگاه خوب نقل مکان کند
روش چهارم دانشجویان بین الملل که قرار بود دانشگاه ها کلاس و امکانات بسازند و این ظرفیت را به سنجش اعلام کنند اما در حقیقت از سهمیه روزانه خود کم کردند و یا کیفیت آن را کاهش دادند و سهمیه بین الملل را به سازمان سنجش اعلام کردند که سازمان سنجش بر روی آن نظارت نکرد چون درصدی از آن پول هم سازمان سنجش می رسد
روش پنجم و گل سر سبد این روش ها که فرصت را از فقیر گرفته و به غنی می‌دهد، تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور و سپس بعد از چند ترم انتقالی به یک دانشگاه ایران و دادن و وردی به دانشگاه که این ظرفیت روزانه و بین الملل رو به اونها میدن و چند برابر هم از اون ها پول می‌گیرند و افراد پول دار بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند و جای سهمیه های عادی را می‌گیرند.
تازه این روش ها رو فقط من بلد بودم. باقیش رو که نمیدونم پیش کش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
35 سال هست که ظرفیت این 2500 صندلی افزایش نیافته تا خدای نکرده دست زیاد شه وانحصار ازدست آقایون پزشکان تحصیلکرده خارج شه!!!درواقع فروش صندلی دراین رشته نتیجه انحصار وحشتناکی است که مافیای قدرتمند پزشکی باایجاد محدودیت شدید درظرفیت ورودی پزشکی ایجاد کرده اندو جوانهای مردم هم برای خواندن پزشکی مجبورمیشن آواره کشورهای مختلف بشن!
پاسخ ها
شهروند
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
2500 نفر برای پزیرش دانشگاه عدد کمی نیست اگه سهمیه ها و جلو پارتی گرفته میشد..کسایی که پول دارند فرزندان بی سوادشون رو که توان رقابت در کشور رو ندارند با سپردن پول به نظام وظیفه راهی کشورهای نزدیک کرده و دو سال دیگه با رشوه دادن به دانشگاه که اسمشو گذاشتن خرید صندلی در کشور جا میدن.دکترهای بی سواد که نه تعهد دارند نه تخصص مردم رو چپاول میکنند.البته هستند دکترهایی که از بتن مردم هستند و حامی مظلوم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
حالا همه میگن ما نبودیم.در دانشکده ما در هر ورودی ۵نفر بدون کنکور دندانپزشکی میخواندند‌.یعنی اصلا ونکور نداده بودن که هر کدام داستانی داشتن و البته همه پول و قدرت داشتن.در هر ورودی ۵نفر،مازاد بر بین الملل و تکمیلی و ....
احمد احمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
ینی چی!؟
ینی رسما میپذیرن که یه تعدادی از صندلیا خارج از مسیر کنکور به فروش میرسه!؟
به کی؟ چطور؟ به چه قیمت؟ تحت چه آیین نامه ای؟ چرا مردم خبر ندارن؟
اگه ظرفیت هس چرا فرزندان همین آب و خاک رو نمیپذیرن و مهر رد کنکور رو پیشونیشون میزنن!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
مغایرت نه مقایرت
کارشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
یعنی تایید می شود و فروش صندلی وجود دارد. آقایان ظاهرا قبل از تصدی در دانشگاه در بازار سید اسماعیل مشغول فروش میز و صندلی بودند و خب در شغل جدید هم همان کار را انجام می دهند . با این تفاوت که قیمت صندلی های دانشگاه از بازار سید اسماعیل کمی گرانتر است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
پس معلوم میشه که این پذیرش بی ظابطهز از طرف دانشگاهااست
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟