ته چین؛

طرز تهیه نان اردک

کد خبر: ۹۳۹۹۳۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 28 November 2019
تعداد بازدید : 13255
کد خبر: ۹۳۹۹۳۴
|
۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 28 November 2019
|
26844 بازدید
بازدید 26844
نان اَردَک، یکی از نان‌های محلی شهر زنجان و برخی مناطق همدان است که طرفداران خاص خود را دارد. این نان برخلاف اغلب نان‌ها که در تنور یا فر پخته می‌شوند، در روغن سرخ می‌شود و چیزی بین نان و شیرینی است. طرز تهیه این نان را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط