ته چین؛

طرز تهیه باسلوق

کد خبر: ۹۴۰۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 01 December 2019
تعداد بازدید : 85823
کد خبر: ۹۴۰۶۳۴
|
۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 01 December 2019
|
86576 بازدید
بازدید 86576
باسلوق نوعی شیرینی است که در نقاط مختلف ایران و به ویژه در آذربایجان از جمله در مراغه تهیه می‌شود. برای تهیه این شیرینی از دوشاب (شیره انگور)، نشاسته، مغز بادام یا مغز هسته شیرین زردآلو و ادویه استفاده می‌شود. بعضاً باسلوق را به جای چیدن بر روی نخ، گرد کرده داخلش مغز گردو می‌گذارند و در ظروف سفالی می‌چینند تا شکرک بیاورد که این نوع را سجوق می‌نامند. اکنون طرز تهیه باسلوق به شیوه مرسوم و عمدتاً مورد توجه را در تابناک فرامی‌‌گیرید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟