ته چین؛

طرز تهیه آبگوشت بزباش

کد خبر: ۹۴۰۶۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 01 December 2019
تعداد بازدید : 8222
کد خبر: ۹۴۰۶۴۰
|
۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 01 December 2019
|
26785 بازدید
بازدید 26785
«آبگوشت بزباش / Bozbash / bozbaş / ბოზბაში» یکی از انواع آبگوشت است که برخی آن را به واسطه غلظت و کارکرد سبزی‌ها در آن با قرمه‌سبزی مقایسه می‌کنند! این غذا یکی از محبوب‌ترین غذاها بین مردم آذربایجان و ارمنستان آبگوشت بزباش است و در ایران نیز به طور ویژه در همدان و خراسان می‌توان آبگوشت‌های بزباش فوق‌العاده‌ای خورد. طرز تهیه آبگوشت بزباش را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری