ته چین؛

طرز تهیه آبگوشت بادمجان

کد خبر: ۹۴۰۹۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 02 December 2019
تعداد بازدید : 2316
کد خبر: ۹۴۰۹۰۲
|
۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 02 December 2019
|
9307 بازدید
بازدید 9307
آبگوشت بادمجان یکی از آبگوشت‌های رایج در لرستان و هرمزگان است که در لرستان با عنوان آبگوشت کشک لری یا آبگوشت لری نیز شناخته می‌شود و طعم متفاوت و خاصی دارد. اکنون طرز تهیه این آبگوشت را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟