ته چین؛

طرز تهیه آبگوشت مرغ

کد خبر: ۹۴۰۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 02 December 2019
تعداد بازدید : 11646
کد خبر: ۹۴۰۹۰۸
|
۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 02 December 2019
|
31725 بازدید
بازدید 31725
آبگوشت مرغ یکی از انواع آبگوشت است که طعم متفاوتی نسبت به آبگوشت‌ با گوشت گوسفند، گاو یا بز دارد. این آبگوشت در عین حال برای گروهی که از خوردن گوش گاو و گوسفند پرهیز دارند، یک انتخاب قابل توجه است. طرز تهیه این آشپز را با در تابناک فرا می‌گیرد.
اشتراک گذاری