انتقال خاک به خارج از کشور ممنوع شد

کد خبر: ۹۴۰۹۹۲
|
۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۰ 02 December 2019
|
7637 بازدید
معاون‌حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی سازمان امور اراضی کشور گفت: در حفظ اراضی کشاورزی تمام فعالیت‌های ما در حوزه‌های مختلف براساس قانون است.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم از بیرجند، امنیت محصول اجتماعی است و اگر به دنبال امنیت پایدار هستیم این امنیت را باید با مشارکت و حمایت همه سازمان‌ها و مردم داشته باشیم، زیرا این کار فرابخشی است و تمام دستگاه‌ها باید دست به دست هم دهند تا حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی که اولویت اول است محقق شود.

خاک ما واقعا با ارزش است و وظیفه داریم این منبع خدادادی را حفظ کنیم که در این خصوص شهرستان‌ها می‌توانند از پتانسیل ناظران استفاده کنند و با ارائه آموزش‌های لازم اطلاعات موثر را انتقال دهند و اولویت اول ما حفظ زمین است، زیرا اگر زمین نداشته باشیم محصولی نخواهیم داشت.

معاون‌حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی سازمان امور اراضی کشور امروز در مراسم معارفه فرمانده یگان حفاظت امور اراضی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: اگر در خراسان‌جنوبی با محدودیت اراضی و خاک مطلوب رو به رو هستیم باید دقت بیشتری در کار داشته و نمی‌توانیم هر خاکی را به ساخت مرغداری و یا گلخانه اختصاص دهیم.

فرید صیی نژاد با اشاره به اینکه قانون باید برای همه به صورت یکسان اعمال شود، ادامه داد: ما در زمینه حفاظت اراضی بیش از هر چیز در محدوده روستا‌ها کار می‌کنیم که این مهم نیز باید مد نظر قرار گیرد.

معاون‌حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی سازمان امور اراضی کشور با تأکید بر اینکه حوزه اجرای قانون را باید به درستی بشناسیم، افزود: در اراضی ملی و دولتی به دلایل عدیده‌ای در محدوده کاری ما نیست و در صورت مشاهده تخلف باید به دستگاه‌های مربوطه ارجاع دهیم.

صیدی‌نژاد با اشاره به اینکه توزیع امکانات سطح اراضی و پراکندگی در وسعت را مد نظر قرار داده ایم، گفت: حقوق عامه و حقوق خصوصی را باید به صورت دقیق مراعات کنیم، ولی این مسئله نباید با حقوق عمومی در تضاد قرار گیرد و این مسئله برای ما حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه با توجه به پیچیدگی کار در حفاظت از امور اراضی باید دقت در کار خود را افزایش دهیم، افزود: در وهله نخست با انجام اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه نباید بگذاریم که در حوزه حفاظت از اراضی احکام قضائی افزایش یافته و در گام دوم نهایت تلاش خود را برای اجرای احکام صادر شده داشته باشیم.

معاون‌حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه طبق قانون انتقال خاک به خارج از کشور ممنوع است، ادامه داد: در این زمینه جرم‌انگاری صورت گرفته و برای عامل و معاون جرم مجازات تعزیری در نظر گرفته است که اجرای آن را باید اعمال کنیم.

صیدی نژاد یادآور شد: حتی اگر در موردی نمی‌توانیم اقدامی در راستای حفاظت از اراضی انجام دهیم باید در قالب وظیفه شرعی امر به معروف و نهی از منکر اطلاع رسانی داشته باشیم.

بحث ضابط خاص در حوزه یگان حفاظت امور اراضی پیگیری می‌شود

فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور نیز در این مراسم اظهارکرد: در حوزه ستادی از جمله اقدامات صورت گرفته می‌توان به پیگیری نیرو و امکانات یگان اشاره کرد.

ابراهیم حسن‌آبادی با اشاره به تعاملات با ناجا در زمینه یگان حفاظت امور اراضی استان‌ها، بیان‌کرد: تاکنون در استان‌ها ۱۹ فرمانده و دو سرپرست معرفی شده است.

وی با بیان اینکه بحث ضابط خاص را در حوزه یگان حفاظت امور اراضی را نیز پیگیری می‌کنیم، ادامه داد: اگر بخواهیم در حوزه اجرا موفق باشیم باید مشارکت همه دستگاه‌های ذی‌ربط را داشته باشیم چرا که امنیت محصول مشارکت اجتماعی است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور گفت: هر چند نیاز به نیرو و امکانات داریم، ولی می‌توان با همین امکانات فعلی نیز گام‌های اثربخشی در حوزه حفاظت از اراضی داشته باشیم.

حسن‌آبادی با اشاره به اینکه تماس‌های سامانه ۱۳۱ نشانگر این است که اقدامات مثبتی در مدت ۷ ماه گذشته صورت گرفته است، اظهارکرد: دستورالعمل کار در حوزه پیشگیری در حوزه حفاظت از اراضی را باید جدی بگیریم چرا که تجربه سایر استان‌ها نشان از تأثیرگذاری این مسئله در حفظ اراضی است.

وی ادامه داد: پلیس اطلاعات می‌تواند بنگاه‌هایی که بدون داشتن مجوز و یا با داشتن مجوز اقدامات زمینه‌ساز جرم زمین‌خواری را انجام می‌دهند را شناسایی کند که این مسئله در بسیاری از استان‌ها تا حدی زیادی در کاهش جرم مؤثر بوده است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور یادآور‌شد: دهیاری‌ها، اقدامات فرهنگ‌ساز ائمه جمعه، کمک‌های رسانه‌ها، بسیج و دستگاه‌های خدمت‌رسان، چون آب و برق نیز می‌تواند تا حدی زیادی در کاهش زمین‌خواری و ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز مؤثر باشند.

خراسان‌جنوبی سومین استان پهناور کشور است

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی نیز خرده مالکی را چالش اصلی حوزه کشاورزی خراسان‌جنوبی عنوان و اظهار کرد: در چند سال گذشته در راستای حفاظت از اراضی کشاورزی در سطح استان با همکاری و همدلی نهاد‌های ذیربط اقدامات بسیارخوبی صورت گرفته است.

غلامرضا قوسی خراسان‌جنوبی را سومین استان پهناور کشور دانست و بیان‌کرد: این وسعت موجب سختی کار حفاظت از منابع آبی و خاکی شده و کمبود نیروی انسانی هم در این زمینه مزید بر علت شده است.

وی با بیان اینکه شاهد کمترین درصد تخریب و خارج شدن اراضی کشاورزی در چرخه تولید در خراسان‌جنوبی هستیم، ادامه داد: در خراسان‌جنوبی ۴۸۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد که از این تعداد ۱۵۰ هزار هکتار اراضی باغی و زراعی است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی ادامه داد: از سال ۹۳ با استقرار گشت‌های ویژه و سامانه ۱۳۱ جلوی بسیاری از تخریب‌ها و تغییر کاربری‌ها گرفته شد که بسیار ارزشمند است.

قوسی یادآورشد: در خراسان‌جنوبی یکی از مهمترین مسائل و اولویت‌ها تأمین امنیت غذایی و امنیت انتظامی از طریق اشتغال‌زایی برای روستائیان در راستای جلوگیری از مهاجرت آنان است.

خراسان‌جنوبی بیست و یکمین استان در کشور است که فرمانده یگان حفاظت امور اراضی آن منصوب شد که در این راستا سرهنگ آسیایی به عنوان فرمانده یگان حفاظت اراضی خراسان‌جنوبی معرفی شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟