ته چین؛

طرز تهیه کلوچه فومن

کد خبر: ۹۴۱۴۰۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 04 December 2019
تعداد بازدید : 25861
کد خبر: ۹۴۱۴۰۲
|
۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 04 December 2019
|
35880 بازدید
بازدید 35880
کلوچه فومن یکی از از کلوچه‌های سنتی ایران است که از دیرباز در شهرستان فومن تولید می‌شده و به نام خاستگاهش فومن به این نام معروف شده‌است. این کلوچه در سایر نقاط ایران پخت می‌گردد که عموماً توسط نانواهای گیلک صورت می‌پذیرد و همه جا با عنوان کلوچه فومن تولید و عرضه می‌شود. کلوچه فومن نوعی کلوچه مغز دار است که از دو لایه تشکیل شده‌است. لایه داخل با لایه بیرون کامل متفاوت است و حاوی مغز گردو، جوز هندی، دارچین، هل، شکر و روغن (حیوانی) است. روی کلوچه به وسیله مهر مانندی منقوش می‌شود. این کلوچه در درون کوره پخت قرار گرفته و پخته می‌شود. دستور پخت این کلوچه را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟