ته چین؛

طرز تهیه سمبوسه

کد خبر: ۹۴۲۳۹۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 09 December 2019
تعداد بازدید : 67850
کد خبر: ۹۴۲۳۹۵
|
۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 09 December 2019
|
111362 بازدید
|
۳
بازدید 111362
۳
«سنبوسه» یا «سمبوسه» خوراکی است که از خمیر پهن‌شده درست می‌شود به همین دلیل نوعی پای محسوب می‌شود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. از خوراکی‌های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان وبلوچستان پخت‌شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده‌است. در طبخ سنبوسه از نان لواش، گوشت قرمز، سبزیجات معطر، سیب زمینی، فلفل سیاه قرمز، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سنبوسه است استفاده می‌شود. طرز تهیه سمبوسه را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
احمد عابدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
گمان کنم ساموسه اصالتا غذایی هندی باشد که در جنگ دو م جهانی که سربازان هندی به عنوان بخشی از سربازان انگلیسی به جنوب ایران بویژه آبادان و خرمشهر آمده بودند، آنرا بهمراه بعضی از انواع شیرینی رواج داده اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۲
چرا از قاشق چوبی اطتفاده نمی کنن که راحت هم بزنن؟؟؟؟
پاسخ ها
مخمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۱
دوست ندارن ازقاشق چوبی استفاده کنن خوششون نمیاد