«سنبوسه» یا «سمبوسه» خوراکی است که از خمیر پهنشده درست میشود به همین دلیل نوعی پای محسوب میشود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. از خوراکیهای معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان وبلوچستان پختشده و از آنجا به سایر مناطق برده شدهاست. در طبخ سنبوسه از نان لواش، گوشت قرمز، سبزیجات معطر، سیب زمینی، فلفل سیاه قرمز، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سنبوسه است استفاده میشود. طرز تهیه سمبوسه را در تابناک فرامیگیرید.