ته چین؛

طرز تهیه خورش کدو مسما

کد خبر: ۹۴۳۰۶۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 12 December 2019
تعداد بازدید : 12657
کد خبر: ۹۴۳۰۶۵
|
۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 12 December 2019
|
27760 بازدید
|
۱
بازدید 27760
۱
«کدو مسما به انگلیسی / Straightneck squash» گونه ای از خانواده کدوها می باشد که مصرف خوراکی داشته و گاه ارتفاع آن تا یک متر نیز می رسد. کدو مسما یک کدو به رنگ زرد و گوشت داخلی آن سفیدرنگ میباشد. کدو از جمله صیفی جات خوش طعم است که در خورش های مختلفی استفاده می شود. کدوی زرد یکی از واریته های کدو خورشتی می باشد که طعمی شیرین تر و ظاهری بسیار زیباتر از کدو سبز دارد. اکنون طرز تهیه خورش کدو مسما که پایه‌ اصلی‌اش همین کدو است را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
فاطمه کدخدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۲
عالی