مدیرکل حمل و نقل وزارت کشور از افزایش جریمه ورود به محدودههای ممنوع ترافیکی از ۲۰ به ۹۰ هزارتومان خبر داد.
به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، پوریا محمدیان در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: در برخورد با متخلفانی که وارد محدودههای ترافیکی میشوند، پیش از این دو کد جریمه وجود داشت که در جدول تخلفات راهور معادل ۲۰ هزار تومان بود.
او افزود: در کنار این کد هم ظرفیتی به نام ماده ۱۸ قانون رسیدگی به تخلفات بود که اگر محدودههایی به پیشنهاد پلیس راهور، سازمان حفاظت محیط زیست و شهرداریها در شورای هماهنگی ترافیک استانها یا در شورای ترافیک تهران مصوب شود، به منزله ورود به محدوده ممنوعه و جریمه این تخلف ۹۰ هزار تومان همراه با نمره منفی است.
محمدیان گفت: این افزایش به همراه مصوبات جلسه وزیر کشور، شامل تسریع در نوسازی و تقویت ناوگان حمل و نقل، تشدید برخورد با خودروهای متخلف، آلاینده و اسقاطی، برخورد با صنایع آلاینده، دوگانه سوز کردن ناوگان عمومی دوشنبه شب به استانداران ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه اعمال این جریمهها ابزار مناسب بازدارندگی است، ابراز امیدواری کرد: این اقدامات باعث کاهش تخلفات شود.
سرهنگ محمدباقر سلیمی رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا دیگر میهمان برنامه با بیان اینکه در وضعیت تشدید الودگی کلانشهرها پلیس هم بر اساس تصمیمات کمیته اضطرار خود را ملزم به اعمال قانون میکند گفت: زمانی که طرح زوج و فرد از درب منازل اعمال میشود پلیس هم طبق مقررات عمل میکند.
او با اشاره به طرح شهرداری در کنترل آلودگی شهر گفت: پلیس مخالف آن طرح بود، چون زیرساختهای لازم ایجاد نشده بود.
سلیمی افزود: اعمال ماده ۱۸ در قانون اخذ جرایم از وظایف پلیس به شمار میاید.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای شهرداری تهران هم با اشاره به سهم ۱۴ درصدی خودروهای بنزینی و سهم ۱۰ درصدی موتورسیکلتها در آلودگی هوای شهر تهران، گفت: بیشتر آلودگی هوای شهر تهران مربوط به کامیونها و خودروهای گازوئیل سوز با ۱۵ و ۷ دهم درصد و صنایع، نیروگاهها و پالایشگاهها با سهم بالای ۳۵ درصد میباشد.
شهیدزاده افزود: متأسفانه در فصل زمستان بسیاری از این صنایع و نیروگاهها از سوختهایی مانند گازوئیل به جای گاز استفاده میکنند.
محمدمهدی میرزایی قمی رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست دیگر میهمان برنامه با ارائه آماری از بیشترین آلوده کنندههای هوای شهر، گفت: بر اساس اعلام پلیس راهور، ۱۱/۵ میلیون موتور سیکلت در سطح کشور فعال هستند که ۸۰ درصد انها فرسوده و کاربراتوری هستند.
او افزود: این تعداد موتورسیکلت، به اندازه ۱۲۰ میلیون خودروی در حال تردد آلودگی ایجاد میکنند و این درحالیست که حدود ۲۴ میلیون خودرو در سطح کشور داریم.
وی گفت: بیشترین سهم آلایندگی دیگر، مربوط به مصرف سوخت مازوت برخی کارخانجات است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.