ته چین؛

طرز تهیه قیمه نثار

کد خبر: ۹۴۸۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 04 January 2020
تعداد بازدید : 28790
کد خبر: ۹۴۸۱۷۹
|
۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 04 January 2020
|
33904 بازدید
|
۳
بازدید 33904
۳
قیمه نثار که در گویش عامیانه به اشتباه قیمه نساء خوانده می‌شود، خوراکی اصالتاً قزوینی است. این خوراک با برنج و گوشت و خلال بادام و پسته و پیازداغ درست می‌شود. طرز تهیه این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
جانم فدای رهبر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
ممنون. عالی بود
پاسخ ها
لبیک یا خامنه ای
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
بسیار عالی بود عزیزکم مرسی مهربون تشکر عزیز خیلی خیلی ممنون
تسنیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
بسسسسیار عالی توضیح دادی خانم. عاالی. خدا حفظت کنه.