ته چین؛

طرز تهیه پاکوره با سس تمبر هندی

کد خبر: ۹۴۹۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 10 January 2020
تعداد بازدید : 11241
کد خبر: ۹۴۹۸۹۰
|
۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 10 January 2020
|
22700 بازدید
|
۱
بازدید 22700
۱
«پاکوره» یک غذایی فوری هندی و در اصل از گجرات است که به صورت گلوله‌های برشته شده خمیر به همراه مخلفات دیگر عرضه می‌شود. در کشورهای هند، پاکستان، مالزی، آسیای جنوب شرقی، ایران، افغانستان و چین طبخ می‌شود. طرز تهیه پاکوره به شیوه مرسوم در جنوب ایران را با سمس تمبر هندی در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهدی
|
Canada
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۰
تمبر در پست استفاده می شود. تمر هندی درست است.