ته چین؛

طرز تهیه تاس کباب

کد خبر: ۹۴۹۹۱۵
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 10 January 2020
تعداد بازدید : 29884
کد خبر: ۹۴۹۹۱۵
|
۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 10 January 2020
|
64208 بازدید
بازدید 64208
تاس کباب یکی از غذاهای ایرانی است که به واسطه تهیه در ظرف سفالی تاس به این عنوان مشهور شده است. در طبخ این غذا از آلو، گوشت قرمز، سیب قرمز، سیب زرد، دارچین، پیاز، سیب زمینی، هویج و گوجه فرنگی، استفاده می‌شود و این غذا را با نان و بعضاً با برنج مصرف می‌کنند. طرز تهیه تاس کباب را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.