ته چین؛

دستور پخت خورش آلو اسفناج

کد خبر: ۹۴۹۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 10 January 2020
تعداد بازدید : 20824
کد خبر: ۹۴۹۹۳۰
|
۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 10 January 2020
|
41602 بازدید
|
۱
بازدید 41602
۱
خورش آلو اسفناج یکی از خورش‌هایی است که به واسطه ترکیبش، برخلاف برخی خورش‌های دیگر مخاطبانش عمومیت ندارد و مخاطبان خاص خود را دارد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۰
جالب نبود لعاب نداشت و خوش آب و رنگ نبود چرا تو خورش خوری نریختش