رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
ته چین؛

طرز تهیه خورش تره

کد خبر: ۹۵۰۷۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 12 January 2020
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 6189
کد خبر: ۹۵۰۷۹۱
|
۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 12 January 2020
|
14450 بازدید
|
۱
بازدید 14450
۱
خورش تره یکی از غذاهایی است که در مناطق کردنشین تهیه می‌شود و هم‌خانواده قرمه سبزی است. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرا می‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
خالد محمودی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۶
به نظرم گوشت رو قبلا بدون سبزی پخت کنیم بهتره و بعد از تفت دادن گوشت با ادویه جات و رب از یک لیتر آب داغ استفاده کنیم مناسب تر باشه .
باتشکر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟