ته چین؛

طرز تهیه خورش تره

کد خبر: ۹۵۰۷۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 12 January 2020
تعداد بازدید : 6189
کد خبر: ۹۵۰۷۹۱
|
۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 12 January 2020
|
14372 بازدید
|
۱
بازدید 14372
۱
خورش تره یکی از غذاهایی است که در مناطق کردنشین تهیه می‌شود و هم‌خانواده قرمه سبزی است. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
خالد محمودی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۶
به نظرم گوشت رو قبلا بدون سبزی پخت کنیم بهتره و بعد از تفت دادن گوشت با ادویه جات و رب از یک لیتر آب داغ استفاده کنیم مناسب تر باشه .
باتشکر
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟