ته‌چین؛

طرز تهیه عدس پلو

کد خبر: ۹۵۰۸۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 12 January 2020
تعداد بازدید : 35413
کد خبر: ۹۵۰۸۰۶
|
۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 12 January 2020
|
60290 بازدید
|
۲
بازدید 60290
۲
عدس‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که برنج، عدس و نمک و روغن مواد اصلی آن را تشکیل می‌دهد و مواد دیگری برای ارتقای آن افزوده می‌شود. طرز تهیه عدس پلو را با کیفیت مجلسی در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۴
واقعا شرم آوره به این ولایل ۱- زرشک و برنج و عدس که خیلی مزاج سرد دارن خوردنشون با هم اصلا صلاح نیست ۲- کلسیم موجود در بادام مانع جذب آهن موجود در عدس و گوشت می شود ۳-این همه روغن نباتی جامد !!! سیب زمینی سرخ شده سرطان زاست و زدن ظرف پلاستیک در آب جوش و... این غذا برای بیمار کردن آدم کافیه !!! چرا برای دسته های عزاداری حسینی ،برای دشمنان عزاداران حسینی مناسبه .
علی رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۴
آدم یاد حکایت آبدوغ خیار ناصرالدین شاهی میفته
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟