عدسپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که برنج، عدس و نمک و روغن مواد اصلی آن را تشکیل میدهد و مواد دیگری برای ارتقای آن افزوده میشود. طرز تهیه عدس پلو را با کیفیت مجلسی در تابناک فرامیگیرید.
واقعا شرم آوره به این ولایل ۱- زرشک و برنج و عدس که خیلی مزاج سرد دارن خوردنشون با هم اصلا صلاح نیست ۲- کلسیم موجود در بادام مانع جذب آهن موجود در عدس و گوشت می شود ۳-این همه روغن نباتی جامد !!! سیب زمینی سرخ شده سرطان زاست و زدن ظرف پلاستیک در آب جوش و... این غذا برای بیمار کردن آدم کافیه !!! چرا برای دسته های عزاداری حسینی ،برای دشمنان عزاداران حسینی مناسبه .