ته چین؛

طرز تهیه ترشی لیته و دلمه بادمجان

کد خبر: ۹۵۱۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 13 January 2020
تعداد بازدید : 19419
کد خبر: ۹۵۱۰۴۵
|
۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 13 January 2020
|
38576 بازدید
بازدید 38576
ترشی لیته یا ترشی بندری یکی از انواع ترشیجات است. در این ترشی از هویج، بادمجان، موسیر، خیار، رب انار ترش، سیر، کرفس، گل کلم، فلفل سبز تند، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی ترشی، تمر هندی، ادویه مخصوص ترشی و سبزی معطر استفاده می‌شود. ترشی دلمه بادمجان نیز یک ترشی نسبتاً ساده و خوش طعم است. طرز تهیه این دو نوع ترشی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟