ته چین؛

طرز تهیه یتیمچه

کد خبر: ۹۵۱۳۳۴
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 14 January 2020
تعداد بازدید : 19648
کد خبر: ۹۵۱۳۳۴
|
۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 14 January 2020
|
34733 بازدید
|
۳
بازدید 34733
۳
«یتیمچه» غذایی ساده است که از سبزیجات با پایه بادمجان استفاده می‌کنند اما در اقصی نقاط ایران به شیوه های گوناگونی پخته می‌شود. طرز تهیه این غذای آسان را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۴
بهتر بگید طرز تهیه بی پدر !!!!!!!!
متین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۴
خوب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۵
مادر من که تبریزی بودند یتیمچه رو فقط باخلال کردن مواد وروی هم چیدن با ادویه ونمک وکره میذاشت در ۲ساعت آروم میپخت بسیار لذیذ است ویک غذای کم کار.موادلازم: از همین مواد هر کدام ۲عدد متوسط. چون بعداز پخت کم میشه.