ته چین؛

طرز تهیه دوغ محلی گازدار و آبدوغ خیار

کد خبر: ۹۵۱۳۴۶
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 14 January 2020
تعداد بازدید : 3813
کد خبر: ۹۵۱۳۴۶
|
۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 14 January 2020
|
14022 بازدید
بازدید 14022
دوغ نام گونه‌ای نوشیدنی لبنی است که از ترکیب آب و ماست به دست می‌آید. دوغ در گذشته یکی از فراورده‌های جانبی کره محسوب می‌شد. برای تهیه آن، ابتدا ماست پرچرب را با آب رقیق می‌کردند، سپس با استفاده از مشک، چربی آن جدا شده و باقی‌مانده به‌عنوان دوغ مصرف می‌شد. امروزه با تغییر در روند تولید کره به لحاظ تکنولوژی، روش تولید دوغ نیز به‌عنوان نوشیدنی تخمیری شیری تغییر یافته‌است. تولید صنعتی دوغ بدون گاز و دوغ گازدار در ایران سابقه‌ای بیش از چهل سال دارد و با توجه به نحوه تولید این فراورده، می‌توان آن را به انواع زیر تقسیم کرد: دوغ، دوغ گازدار، دوغ حرارت دیده بدون گاز، دوغ حرارت دیده گازدار. دوغ‌های محلی گازدار در ایران طرفدار فراوانی دارد و اکنون طرز تهیه این نوع دوغ و همچنین طرز تهیه آبدوغ خیار را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری