ته چین؛

طرز تهیه دمپختک

کد خبر: ۹۵۱۶۶۴
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 15 January 2020
تعداد بازدید : 13643
کد خبر: ۹۵۱۶۶۴
|
۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 15 January 2020
|
38108 بازدید
|
۳
بازدید 38108
۳
دمپختک یا دم‌پختک، یک خوراک سنتی ایرانی است که پایه آن برنج است و در نقاط مختلف با توجه به ذائقه آن منطقه با تفاوت‌های کوچکی پخته می‌شود. رایج‌ترین نوع دمپختک، دمپختک گوجه است. طرز تهیه این غذا را به همراه ته دیگ هویج در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
محمد خسرونژاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۶
سلام خیلی عالی بود آموزشتون. سپاس
ناشناس
|
Malaysia
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۶
لپه باقالي كه لوبيا چيتي نيست
ناصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
با سلام لوبیا چیتی با باقالی فرق میکنه