ته چین؛

طرز تهیه روغن صاف قنادی

کد خبر: ۹۵۲۵۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 19 January 2020
تعداد بازدید : 4893
کد خبر: ۹۵۲۵۱۹
|
۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 19 January 2020
|
12212 بازدید
|
۱
بازدید 12212
۱
«روغن صاف قنادی» یا «روغن 50»، نوعی از روغن است که شیرینی پزی‌ها به صورت عمده از آن استفاده می‌کنند. طرز تهیه این روغن به عنوان ماده ضروری برای تهیه شیرینی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
samane
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
سلام واقعاممنونم ازخانم مربی وکسانی که زحمت کشیدن خدابراتون جبران کنه واقعا خوشحال شدم که یادگرفتم ممنون ازلطفتون