ته چین؛

طرز تهیه لرگه دوگیسی

کد خبر: ۹۵۲۵۳۰
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 19 January 2020
تعداد بازدید : 921
کد خبر: ۹۵۲۵۳۰
|
۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 19 January 2020
|
8501 بازدید
|
۱
بازدید 8501
۱
«لرگه دوگیسی» یکی از غذاهای آذری است که از ترکیب لرگه به معنای نخود فرنگی و دوگیسی به معنای برنج تشکیل شده است. طرز تهیه این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۲
الان فصل نخود فرنگی یه ؟