ته چین؛

طرز تهیه خامه صبحانه

کد خبر: ۹۵۳۰۸۵
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 21 January 2020
تعداد بازدید : 17815
کد خبر: ۹۵۳۰۸۵
|
۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 21 January 2020
|
32201 بازدید
|
۲
بازدید 32201
۲
خامه یکی از فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از هموژنیزه کردن گرفته می‌شود. در شیر هموژنیزه نشده نیز لایه سبک چربی به مرور زمان در بالای شیر تشکیل می‌شود. خامه صبحانه معمولاً غلیظ‌تر از خامه معمولی است. طرز تهیه خامه صبحانه را به روش سنتی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
از سوپر سر کوچه میخریم راحتتره
سوقولی
|
Netherlands
|
۰۷:۱۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
۱۳ دقیقه !!!!!!
همون ۲ دیقه آخرش کافی بود !
اصن تو دو خط می تونستید توضیح بدید!
ممنون